Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

platinium slim CTV21S1

Vizitator iongiurca

Postări Recomandate

Vizitator iongiurca

Stimati domni,ajutati-ma cu o schema pt. un Platinium slim CTV21S1,sasiu chinezesc,nu am descifrat tipul de sasiu doar un JUG7.820.287-1 ,ca elemente ajutatoare :sursa cu CQ0765RT, B.V cuTDA4863AJ, Sunet cu TFA9842AJ, procesorul TDA11156PS/N3/3 , problema este ca am niste piese carbonizate.Cu stima,Giurca

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nostrom

2

Top autori în acest subiect

Stimati domni,ajutati-ma cu o schema pt. un Platinium slim CTV21S1,sasiu chinezesc,nu am descifrat tipul de sasiu doar un JUG7.820.287-1 ,ca elemente ajutatoare :sursa cu CQ0765RT, B.V cuTDA4863AJ, Sunet cu TFA9842AJ, procesorul TDA11156PS/N3/3 , problema este ca am niste piese carbonizate.Cu stima,Giurca

sasiu ETE-3
Link spre comentariu
Vizitator iongiurca

Stimate d-le."n0strom" aveti dreptate sasiul este ETE-3 dar fisierul atasat de dvs. nu contine si efectiv schema electrica a tvc.tocmai cea ce imi trebuia concret,va multumesc oricum dar daca aveti amabilitatea va rog reveniti.Cu stima,GiurcaVa multumesc pt.sprijin d-le"nostrom",am gasit schema pe "esi".Cu stima,Giurca

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări