Vizitator ALEX_OKAS Postat Decembrie 20, 2005 Partajează Postat Decembrie 20, 2005 poate cineva sa ma ajute cu o schema a unui filtru de ordinul trei. A m nevoie la un proiect la facultate si dragul de profesor s-a gandit ca eu as putea calcula tot ce trebuie pe acolo, da' s-a cam inselat. E vorba de vreo trei AO. Va multumesc. Link spre comentariu
pisoiu Postat Decembrie 20, 2005 Partajează Postat Decembrie 20, 2005 Incearca aici, poate gasesti ceva interesant: http://www.nuhertz.com/ /pisoiu Link spre comentariu
Vizitator ALEX_OKAS Postat Decembrie 20, 2005 Partajează Postat Decembrie 20, 2005 cred ca merg doar cele de ordinul I si II, as vrea o schema completa si singulara daca avetzi asa ceva. Link spre comentariu
Vizitator Ado Postat Decembrie 20, 2005 Partajează Postat Decembrie 20, 2005 Peste vreo 2 zile ajung in gl(vacanta). Daca vrei iti las tel meu si o sa te ajut. Link spre comentariu
Vizitator ALEX_OKAS Postat Decembrie 20, 2005 Partajează Postat Decembrie 20, 2005 multumesc mult. Programul care l-am gasit acolo e prea tare. Mi-a calculat tot ce aveam nevoie. Pana si functia de transfer. Inca o data multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum