DonNCSS Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Sii......ce ar trebui sa semnifice sagetile acelea duble din jurul acelor 2 potentiometri? Link spre comentariu
em2006 Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Alea reprezinta conectorul, notat X2, prin care potentiometrele sunt cuplate la placa imprimata. (ele nu sunt pe cablajul imprimat, ci legate prin fire). Link spre comentariu
feri.visky Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 ... conector "tata-mama"... Link spre comentariu
DonNCSS Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Ce te miri asa?.........Cum sa nu se mire? Si eu ma mir...Eheu, fugaces labuntur anni... Eu mi-am facut cruce cand am gasit prin garaj kitul facut de tata,credeam ca l-a aruncat cand eram mic. Link spre comentariu
DonNCSS Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Gata,m-am decis,am sa termin ampul,caci imi sta gandul doar la el.Il incasetez intr-o carcasa de sursa de pc sau una de redresor dinacela vechi;mai subdimensionez un pic radiatorul,cat sa incapa in carcasa;adaug preamp-ul si corectiile si ar trebui sa mearga mai bine treburile. Link spre comentariu
em2006 Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Hai ca i-am data afara placuta preampului, e simpluta, ii fac repede un releveu in orcad layout ca sa rezulte direct cablajul la scara 1 la 1, dupa ea se scoate sch foarte usor. Probabil va fi gata in 20-30 de minute si o postez... Stai p-aci daca n-ai alta treaba... Link spre comentariu
DonNCSS Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Sincer sa fiu,abia astept sa vad misteriosul preamplificator. Link spre comentariu
em2006 Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Acesta e cablajul: Fisiere text generate de program, de unde poti lua lista de piese, conexiuni, etc.: COMPS.TXT CONN.TXT INSERT.TXT NETLIST.TXT Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 18, 2012 Partajează Postat Octombrie 18, 2012 DonNCSS, mă miram de epoca evocată de acele montaje, stilul şi piesele folosite, ce se găseau atunci. Revenind la corector, dacă ai puţometri de 250k în loc de 100k, atunci piesele din reţeaua Baxendall se modifică astfel: - rezistenţele cresc x2,5. - condensatorii se micşorează :2,5. Asta garantează păstrarea curbelor specifice Majak-ului. Evident că se pot folosi şi adapta şi alte reţele Baxendall, de la alte scule. Link spre comentariu
DonNCSS Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Am facut dupa cablaj schema,dar nu stiu cat la % este buna,si de aceea va rog sa o verificati. Link spre comentariu
em2006 Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Da, cred ca asa e. Link spre comentariu
retrosong Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Are cineva schema de la kitul mixer audio cu 3 intrari ? Link spre comentariu
adi1967 Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Aveti aici schema. Link spre comentariu
Vizitator vladflorin Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 Daca mai poate cineva adauga si schemele de la alte kituri IPRS ar fi minunat Link spre comentariu
Vizitator vladflorin Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 Cine are urmatoarele scheme de Kituri IPRS Baneasa:Adaptor microfonLampa automata de semnalizareRedresor bateri ceasTemporizator telefonicAfisor cu ledPreamplificator stereoPreanplificator UniversalPreamplificator MicrofonAfisor cu dysplayLumina dinamica LD1Lumina dinamica LD2Lumina dinamica LD3Selector electronic audioComanda senzorialasesizor opticSirena "uau uau" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum