gavanescu Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Ce viata...Primeam comenzi de la rudele din provincie pentru Electron pentru ca era singurul radio ce se vindea fara sa faci dovada ca platesti abonamentul radio. Cred ca am contruit vreo cinci bucati, ma cunosteau si tantiile de la librarie. Link spre comentariu
DonNCSS Postat Octombrie 12, 2012 Partajează Postat Octombrie 12, 2012 Pentru cei ce isi mai amintesc de amplifictorul de 10w facut de fosta iprs.Filmarea este cam prost facuta(cu telefonul). http://www.youtube.com/watch?v=CgE754kdxZM Link spre comentariu
em2006 Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Iata si un exemplar care-si face treaba de vreo 30 de ani: Link spre comentariu
DonNCSS Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Iata si un exemplar care-si face treaba de vreo 30 de ani:Cat de mare este radiatorul pe care l-ati folosit? Link spre comentariu
em2006 Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Partea cu radiatoarele: Boxa contine 2 difuzoare de cate 3W. Link spre comentariu
DonNCSS Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Si inca o intrebare:ce tip de preamplificator i-ati pus?Intreb asta fiindca trebuie sa si eu unul pentru modulul meu. Link spre comentariu
em2006 Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Un preamp cu 2 tranzistoare BC urmat de corectorul de ton Baxandall dupa schema de la magnetofonul Majak-205: Link spre comentariu
DonNCSS Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Mai stiti cumva schema preamplificatorului?Daca ati sti-o,m-ati scuti de unul mai complex(cu 741). Link spre comentariu
DonNCSS Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Am gasit un corector de ton baxandall,nu stiu daca este ce aveti dvs,cat despre preamplificator nu am gasit mai nimic cu 2 tranzistori. Link spre comentariu
florin2901 Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Buna seara.....Intru si eu ca "musca-n lapte" sa va zic ca am in format electronic toata colectia TEHNIUM.....5,58 Gb Pentru doritori..... oricand, dati-mi un mesaj pe mail si vom cauta o cale sa vi le trimit...... Normal ca gratuit..... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Buna seara.....Intru si eu ca "musca-n lapte" sa va zic ca am in format electronic toata colectia TEHNIUM.....5,58 Gb Pentru doritori..... oricand, dati-mi un mesaj pe mail si vom cauta o cale sa vi le trimit...... Normal ca gratuit..... TehniumSau aici: http://blog.copcea.ro/2011/10/10/colect ... anul-1971/Radio: http://hamradio.ro/default.asp?id=17&mnu=17 Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Buna seara.....Intru si eu ca "musca-n lapte" sa va zic ca am in format electronic toata colectia TEHNIUM.....5,58 Gb Pentru doritori..... oricand, dati-mi un mesaj pe mail si vom cauta o cale sa vi le trimit...... Normal ca gratuit..... TehniumSau aici: http://blog.copcea.ro/2011/10/10/colect ... anul-1971/Radio: http://hamradio.ro/default.asp?id=17&mnu=17 Si pentru cei care inteleg lb. rusa colectia Radio (1946-2011)h**p://publ.lib.ru/ARCHIVES/R/''Radio''/ Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Iata si un exemplar care-si face treaba de vreo 30 de ani:Doamne! Link spre comentariu
DonNCSS Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Iata si un exemplar care-si face treaba de vreo 30 de ani:Doamne! Ce te miri asa?Parca ai fi vazut..........(nu zic mai departe).Si revenind la subiect:La schema de corector putometrii trebuie sa fie de 100k,eu am unii de 250k?Se schimba ceva pe acolo? Link spre comentariu
em2006 Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Mai stiti cumva schema preamplificatorului?...Desenata, nu cred ca o mai am, au trecut prea multi ani si nu ma mai ocup de audio de vreun sfert de veac. La vremea respectiva improvizam din diverse module folosite la alte constructii, am facut foarte multe amplificatoare...Dar de curiozitate, la week-end o sa ma uit sa o reconstitui. Ampliful a venit la reparat (pt prima data), , il foloseste un prieten, uitasem demult de el, chiar m-am mirat ca mai merge dupa atatia ani, membranele difurilor abia se mai tin...(e folosit pe o clapa), am vazut ca are traful de retea ars, deci va trebui demolat pt rebobinare, asa ca o sa ma uit si la circuite. Corectorul, cred ca am specificat, e facut dupa sch de la vechiul meu Majak-205 Probabil l-am facut asa deoarece aveam multe potentiometre de 10K... Ce te miri asa?.........Cum sa nu se mire? Si eu ma mir...Eheu, fugaces labuntur anni... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum