deneinvins Postat Septembrie 15, 2020 Partajează Postat Septembrie 15, 2020 Sînt interesat și dacă puteți posta schema întreagă, vă mulțumesc foarte mult (anticipat). De asemenea, vă rog să primiți din partea mea mulțumiri, pentru oricare persoană interesată de această schemă. Link spre comentariu
mosu20 Postat Septembrie 15, 2020 Partajează Postat Septembrie 15, 2020 Acum 22 minute, deneinvins a spus: Sînt interesat și dacă puteți posta schema întreagă, vă mulțumesc foarte mult (anticipat). De asemenea, vă rog să primiți din partea mea mulțumiri, pentru oricare persoană interesată de această schemă. Si eu as fi interesat. Poate ar fi mai usor daca ar fi toata documentatia impreuna cu fotogfafiile intr-un fisier. Oricum ar fi, multumesc, chiar ma gindeam la o asemenea incercare. Multa sanatate si spor la treaba! Link spre comentariu
coss31 Postat Octombrie 2, 2020 Partajează Postat Octombrie 2, 2020 Salut, Dupa cum am promis dar din pacate nu am reusit sa postez schema completa deoare o am in tara...si salvarile mele pe un server nu sunt complete, am rugat un coleg de grup pe fb pentru schema completa. Atasez si sper sa va fie de folos. Fisierul in marimea lui originala are 1.5Mb si nu potea fi atasat ca poza aici. Daca il doreste cineva, il pot ridica pe un dropbox sau alta metoda. Link spre comentariu
coss31 Postat Iunie 8, 2021 Partajează Postat Iunie 8, 2021 (editat) Buna ziua, la asta lucrez de ceva timp. Rog daca mai are cienva alte info sa adauge. Din pacate responsabilul de proiect din IPRS cu cele Kituri a emigrat in Australia si nu reusesc sa-l conctatez. β 7801 CATEL ELETRONIC β 7802 SIRENA ELECTRONICA AUTOSALVARE β 7904 AMPLI 10W β 8101 SIRENA UAU-UAU SIRENA UAU-UAU β 8102 GENERATOR MORSE β 8103 ADAPTOPR PENTRU MICROFON β 8105 COMANDA OPTICA β 8106 SEMNALIZATOR ELECTRONIC DIRECTIE BICICLETA β 8107 COMANDA SONORA β 8108 GENERATOR DE FRECVENTA AUDIO β 8109 AMPLIFCATOR 10W β 8201 PREAMPLIFICATOR CU CORECTOR DE TON β 8202 MINIORGA DE LUMINI β 8203 MIXER AUDIO β 8310 AMPLIFICATOR 15W β 8406 EGALIZOR DE AUDIOFRECVENTA CU 5 BENZI β 8411 COMANDA SONORA CU MICROFON INCORPORAT β 8604 LAMPA AUTOMATA DE SEMNALIZARE β 8605 CONVERTOR PENTRU TUB DE NEON β 8606 REDRESOR PENTRU REGENERAREA BATERIILOR DE CEAS β 8607 TEMPORIZATOR TELEFONIC I II III β 8901 DECODOR DECIMAL β 8903 PREAMPLIFICATOR UNIVERSAL β 8921 STABILIZATOR TURATIE β 9103 SELECTOR ELECTRONIC AUDIO β 9117 LUMINA DINAMICA β 9207 WATTMETRU AUDIO Editat Iunie 8, 2021 de coss31 Link spre comentariu
carageae Postat Iunie 8, 2021 Partajează Postat Iunie 8, 2021 E bine daca macar stiti cine e...spuneti-mi (in privat eventual) numele dumnealui - am doi prieteni in Australia, priceputi cat de cat la calculatoare, poate il gasesc pe ceva retea de socializare de la ei...poate are vreun urmas care intra mai mult pe FB sau alte retele... Link spre comentariu
rgabi88 Postat Februarie 13, 2022 Partajează Postat Februarie 13, 2022 (editat) On 2/7/2017 at 7:56 AM, feri.visky said: Spitfire, ai codul de la Decodor BCD pentru un digit LED? (denumirea exacta?). Cum ai actualizat preturile? cred ca am gasit un exemplar al montajului "Decodor BCD pentru un digit LED". Daca mai este de interes il caut... Nu mai am pliantul, din pacate. Nici montajul nu mai arata prea bine... Editat Februarie 13, 2022 de rgabi88 corectat Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 13, 2022 Partajează Postat Februarie 13, 2022 Acum 24 minute, rgabi88 a spus: cred ca am gasit un exemplar al montajului "Decodor BCD pentru un digit LED". Daca mai este de interes il caut... Ori l-ai găsit, ori tre să-l cauți? Link spre comentariu
coss31 Postat Februarie 13, 2022 Partajează Postat Februarie 13, 2022 (editat) Sunt două montaje, oarecum asemănătoare. Unul este cu afișor și al doilea cu leduri discrete. CIul este din aceeasi serie, CDB 446/447. Din păcate nu am pliantele, ci doar pozele. Cel cu digit complet îl am în colecție. Dacă găsește cineva pliantul ar fi super. În primele 2 imagini B 8917 - Afișor digital În a 3-a imagine B 8901 - Decodor decimal. Orice pliant, informație suplimentară despre ele sunt binevenite. Editat Februarie 13, 2022 de coss31 Link spre comentariu
draku Postat Februarie 14, 2022 Partajează Postat Februarie 14, 2022 Poate ajuta... Afisor display IPRS1.pdf Link spre comentariu
PINTI Postat Februarie 14, 2022 Partajează Postat Februarie 14, 2022 Multumim!!!! Link spre comentariu
coss31 Postat Februarie 14, 2022 Partajează Postat Februarie 14, 2022 @draku Desigur!!! Cu multumiri. In contraoferta, daca aveti nevoie de alte pliante sau de un pliant anume, le ridic aici cu mare drag. Pentru ca si alti colegi care doresc documentatia sa le poata salva in biblioteca de scheme. Toate cele bune!!! Bonus la discutie, parte din colectia de IPRS, mai sunt cateva rasfirate prin cutii. Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 7, 2022 Partajează Postat Aprilie 7, 2022 Va rugam sa puneti o poza la rezolutie mai buna cu acea colectie, si, daca nu e un efort prea mare, sa pozati fiecare exemplar in parte... Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 7, 2022 Partajează Postat Aprilie 7, 2022 On 2/14/2022 at 1:47 PM, coss31 said: Bonus la discutie, parte din colectia de IPRS, mai sunt cateva rasfirate prin cutii. Fantastic, nu credeam ca o sa vad asa ceva! Kiturile acelea de mixer (din primul rand, in dreapta) le-am cumparat doar pentru tranzistoarele BC413B... cred ca era prin '84-85... Link spre comentariu
coss31 Postat Aprilie 7, 2022 Partajează Postat Aprilie 7, 2022 41 minutes ago, Spitfire said: Va rugam sa puneti o poza la rezolutie mai buna cu acea colectie, si, daca nu e un efort prea mare, sa pozati fiecare exemplar in parte... Cu drag, Va lua ceva timp. In evidentele mele am inventariat circa 27 kituri. Din pacate imi lipsesc cateva. Intentionez sa scanez pliantele, cel putin la care sunt desigilate/desigilabile. Tziplele alea din plastic sunt imposibil de desfacut fara a le distruge si gfiind colectie prefer sa le tin intacte. Partea buna este ca am dubluri desigilate, la multe dintre ele. 14 minutes ago, Traian B said: Fantastic, nu credeam ca o sa vad asa ceva! Kiturile acelea de mixer (din primul rand, in dreapta) le-am cumparat doar pentru tranzistoarele BC413B... cred ca era prin '84-85... Le veti vedea, aproape pe toate. Cred ca la ora actuala am o colectie consistenta de kituri, plus minus dubluri/tripluri etc. Mare parte le-am luat in Germania unde locuim si le-am prezentat frumos in biblioteca in sufragerie. Link spre comentariu
darius_bv Postat Aprilie 7, 2022 Partajează Postat Aprilie 7, 2022 Felicitari pentru pasiunea dumneavoastra! Tare mi-ar placea sa miros kit-ul de "Sirena uau-uau" !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum