Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

kit I.P.R.S Baneasa

Vizitator just_dark_semitones

Postări Recomandate

• 2 luni mai târziu...

Am mai dezgropat un "dinozaur"...are cineva schema?
Stiu ca s-a discutat despre el, e doar integratul cu rezistentele serie cu LED_urile, dar eram curios ce scria despre el...avea vreo alta utilitate decat pur didactic?

Mai jos sunt doua poze cu ce am mai recuperat eu...

https://www.irista.com/gallery/7doleg6efrqq

Stie cineva care e deosebirea dintre CDB446 si CDB447? Par a fi echivalente...446 o fi varianta cu colectorul in gol?

Link spre comentariu

Atrag atentia ( nu e descoperirea mea , multi o cunosc ) , decodificatoarele romanesti  de tip CDB realizeaza la afisare cifrele 6 si 9 fara segmentele de sus la 6 si de jos la 9 ... in vreme  ce D147 , produs in R.D.G. produce cifrele complete ,  ca " parintele " lui , SN ... , produs de TI .

Link spre comentariu

Multumesc pentru precizari...e interesant, ca se pot conduce afisaje mari in felul asta direct cu TTL...dar am doar acest exemplar unic.

Iar a propos de CDB447 vs D147D RDG, da, asa este si aceeasi problema era la MMC4511...din cate am observat, la un ceas auto recuperat, circuitul 4511 de alta productie decat Microelectronica afisa corect 6 si 9. De asemenea echivalentul 4543, parca, produs la Microelectronica afisa corect aceste cifre.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • 8 luni mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări