albasete Postat Aprilie 1, 2017 Partajează Postat Aprilie 1, 2017 Nu,nu faci reclama, este 1 Aprilie. Dacă as avea 2 astfel de kituri nu le-as vinde. Link spre comentariu
adi1967 Postat Aprilie 1, 2017 Partajează Postat Aprilie 1, 2017 Nu este pacaleala .https://postimg.cc/image/myukh5521/ Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Le-am "saltat". Multumesc colegi. Link spre comentariu
carageae Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Recomand folosirea de componente noi....schema e destul de buna, dar cand nu suna cum trebuie buba erau componentele cu valori +/- peste 30% din ce scria pe ele....cablajul insa e ok, de obicei si tranzistoarele, poate 2N3055 sa fie mai slabe, depinde de lot... 1 Link spre comentariu
vio2007 Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 La aceasta schema prefinalii si finalii trebuie selectionati cu acelasi beta,imperecheati? Am construit un amplif de 50W dupa o schema din tehnium,prefinalii si finalii aveau beta mare si nu puteam regla curentul de mers in gol.Am cautat tranzistori BD si 2N3055 cu beta mai mic(produsul β BD X β 2N3055 mai mic sau egal cu 2400 ) si am rezolvat problema. 2 Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 La orice amplificator este foarte indicat sa imperecheati finalii si prefinalii. Functioneaza acceptabil si cu trz mai putin imperecheati, daca diferentele dintre factorii de amplificare nu sunt exagerat de mari. In acest caz, e recomandat un curent de mers in gol mai mare. 1 Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 (editat) Inainte de plantarea componentelor acestea vor fi masurate. Ma incanta faptul sa folosesc piesele originale, dar sa vad la masuratori ce valori gasesc. Kit-urile trebuie sa soseasca saptamana aceasta, abia ieri am "facut comanda" . Chiar crezusem ca-i pacaleala de 1 aprilie. Editat Aprilie 3, 2017 de albasete Link spre comentariu
allexx1968 Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Inainte de plantarea componentelor acestea vor fi masurate. Ma incanta faptul sa folosesc piesele originale, dar sa vad la masuratori ce valori gasesc. Kit-urile trebuie sa soseasca saptamana aceasta, abia ieri am "facut comanda" . Chiar crezusem ca-i pacaleala de 1 aprilie. Buna Am condensatori noi IPRS la gramada.Rezistori mai putini(noi),recuperati la fel,la gramada. Daca ai nevoie un mesaj,o sa-ti trimit ce ai nevoie(bonus). Am construit si modificat multe asemenea etaje(la vremea lor).Am amintiri placute din acea vreme. Spor la toate Alex Link spre comentariu
feri.visky Postat Aprilie 19, 2017 Partajează Postat Aprilie 19, 2017 žtie cineva ce fabrică a produs kitul ABC? Pe documentaţie nu există menţionate nici anul şi nici producătorul... Link spre comentariu
nelu F Postat Aprilie 19, 2017 Partajează Postat Aprilie 19, 2017 Din ce-mi amintesc Electronica, pe "platforma' Cora. Link spre comentariu
feri.visky Postat Aprilie 21, 2017 Partajează Postat Aprilie 21, 2017 Asa banuiam şi eu... dar nu am "acte"... Link spre comentariu
Cristian74 Postat Aprilie 21, 2017 Partajează Postat Aprilie 21, 2017 (editat) Are cineva schema completa cu valorile pieselor , sau CT a acestui kit rusesc? Editat Aprilie 21, 2017 de Cristian74 Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 21, 2017 Partajează Postat Aprilie 21, 2017 Zilele trecute am dat de el intamplator pe net. Cred ca este asemanator cu Electron - M sau Iunost. Mai caut, poate te ajut. Link spre comentariu
adi1967 Postat Aprilie 21, 2017 Partajează Postat Aprilie 21, 2017 Electron M Electron M.rar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum