Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

kit I.P.R.S Baneasa

Vizitator just_dark_semitones

Postări Recomandate

Recomand folosirea de componente noi....schema e destul de buna, dar cand nu suna cum trebuie buba erau componentele cu valori +/- peste 30% din ce scria pe ele....cablajul insa e ok, de obicei si tranzistoarele, poate 2N3055 sa fie mai slabe, depinde de lot...

Link spre comentariu

La aceasta schema prefinalii si finalii trebuie selectionati cu acelasi beta,imperecheati?

Am construit un amplif de 50W dupa o schema din tehnium,prefinalii si finalii aveau beta mare si nu puteam regla curentul de mers in gol.Am cautat tranzistori BD si 2N3055 cu beta mai mic(produsul β BD X β 2N3055 mai mic sau egal cu 2400 ) si am rezolvat problema.

Link spre comentariu

La orice amplificator este foarte indicat sa imperecheati finalii si prefinalii.

Functioneaza acceptabil si cu trz mai putin imperecheati, daca diferentele dintre factorii de amplificare nu sunt exagerat de mari. In acest caz, e recomandat un curent de mers in gol mai mare.

Link spre comentariu

Inainte de plantarea componentelor acestea vor fi masurate. Ma incanta faptul sa folosesc piesele originale, dar sa vad la masuratori ce valori gasesc.

Kit-urile trebuie sa soseasca saptamana aceasta, abia ieri am "facut comanda" . Chiar crezusem ca-i pacaleala de 1 aprilie.

Editat de albasete
Link spre comentariu

Inainte de plantarea componentelor acestea vor fi masurate. Ma incanta faptul sa folosesc piesele originale, dar sa vad la masuratori ce valori gasesc.

Kit-urile trebuie sa soseasca saptamana aceasta, abia ieri am "facut comanda" . Chiar crezusem ca-i pacaleala de 1 aprilie.

Buna

Am condensatori noi IPRS la gramada.Rezistori mai putini(noi),recuperati la fel,la gramada.

Daca ai nevoie un mesaj,o sa-ti trimit ce ai nevoie(bonus).

Am construit si modificat multe asemenea etaje(la vremea lor).Am amintiri placute

din acea vreme.

Spor la toate

Alex

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări