Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

kit I.P.R.S Baneasa

Vizitator just_dark_semitones

Postări Recomandate

Din pacate n-am mai pastrat pliantul de la Decodor...Ce preturi sa actualizez?! Miniorga costa 200 de lei la libraria din cartierul Bucurestii-Noi, si 198 de lei la magazinul "Dioda"(deci existau si pe vremea lu` nea Nicu mici diferentieri de pret...).200 de lei insemna pe atunci echivalentul a peste trei sticle de sampanie "Triumf"(60 lei/sticla) sau 100 de inghetate "Polar"(2 lei/buc).

Link spre comentariu

Diferenta asta a aparut dupa 90,pt ca inainte nu avea cum.Era un pret unic pe tara si daca era modificat,parnaie scria pe tine.Pt micsorarea lui erai cu gaura in gestiune,pt marire,erai cu plus fara acte,care tot frauda se interpreta de catre cei cu controlul financiar.Nu existau in actele vremii rubrica separata pt pret intrare,pret iesire in actele contabile,si nici notiunea de adaos comercial,pt care sa fii impozitat.Vorbesc de magazinele de stat.Cele care erau detinute de liber profesionistii vremii nu stiu ce statut aveau si ce fel de contabilitate tineau,sau daca aveau voie sa desfasoare activitati de comert.Din cate retin erau doar in sfera prestarilor de servicii,magazinele fiind de stat.

Link spre comentariu

Nu vreau sa ma contrazic pe tema asta,pt ca nu pot aduce argumente scrise,cum nici altii nu detin bonuri din acele vremuri.Spun doar ce stiu din aduceri aminte,de altfel ca toata lumea.

Link spre comentariu

Probabil exista o motivatie...si implicit borderouri separate, pentru fiecare unitate de desfacere. Doar nu erau alimente de baza...

Aici apare cu pretul de 200 de lei:

Posted Image

Link spre comentariu

Daca ma straduiesc,posibil sa gasesc si eu pliantele.E drept ca a trecut ceva vreme de cand nu le-am mai vazut,dar am un loc unde am strans hartiile vechi.Daca nu sunt acolo,inseamna ca nu mai sunt.Cutia asta s-a pastrat,pt ca i-am dat alta destinatie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări