Vittorino Postat Aprilie 27, 2016 Partajează Postat Aprilie 27, 2016 3 guitz puza 3 guitz pauza. La mine asa latra. Probabil este un catelus de lapte Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 27, 2016 Partajează Postat Aprilie 27, 2016 N-a "latrat" cred ca la nimeni...prin `88 am avut si eu kit-ul asta, la fel si "pisica electronica", ambele scoteau niste sunete aiurite, ce sa te astepti de la trei astabile, plus componente declasate... Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 28, 2016 Partajează Postat Aprilie 28, 2016 Scuzati ! Pisica electronica " sughita". Nostalgia vremurilor apuse...cand functiona un montaj "din prima", ce bucurie era. Link spre comentariu
adi1967 Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Asa "guita "catelul meu.Si cablajul pentru cine vrea sa-l realizeze.https://www.youtube.com/watch?v=CeiK9hNQCBU&feature=youtu.be pcb-catel electronic.rar Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Inseamna ca "asa era proiectul" pt ca si la mine cam tot pe acolo era,de asta am si pomenit de chiuaua. Legat de kiturile astea care imitau animale,prin 90 cand s-au varsat granitele,i-am luat baiatului un fel de pian in miniatura,ale carui clape erau capete de animale,si la apasare imitau zgomotul produs de fiecare...erau asa de bine reproduse,ca nu era loc de confuzie.Acolo porcul era porc si cainele era caine,nu catel Link spre comentariu
cipri_mury Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Nici catelul meu electronic nu latra ci doar scheauna ca si cel adevarat cand primeste o lovitura care ii provoaca durere. Link spre comentariu
lutza2 Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Intreb si eu, daca se pun piese mai bune poate sa latre ? Vad condensatoare mai moderne , dar tranzistoarele erau GP1, GN1, adica rebuturi cu valoare didactica. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Pai vad ca la nimeni de aici nu latra numai scheauna sau guita. Oare chiar nimeni nu a folosit piese mai bune? Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Nu calitatea pieselor era asa importanta cat schema ca si conceptie si eventual ajustarea anumitor valori.In cazul de fata se putea "trage" putin din capacitati ca sa se schimbe tonul si frecventa.Doar ca atunci cine sa aiba la discretie kg de componente pasive ca in zilele noastre...ne multumeam cu ce gaseam in punga si de multe ori cumparam kitul pe baza ca ce gaseam acolo puteam folosi la alte chestii mai interesante. Link spre comentariu
Dayo Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Ma poate ajuta cineva cu identificarea kitului din imagine? Banuiesc ca este produs de I.P.R.S. Baneasa. Va multumesc! Am scos si schema bruta de pe cablaje. Sper sa nu fi gresit . Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Sper sa nu fi gresit . Mai trebuie unit iesirea 2 de pe placa cu pin 4 de la integrat.Trebuie vazut daca nu se potriveste vestita arie de tranzistoare,nu mai stiu ce indicativ avea...abia acum realizez ce mult timp a trecut. PS-cam asa aratau intern acele integrate https://s28.postimg.org/ffvoscl0t/IMG_20161213_092243108.jpg Link spre comentariu
feri.visky Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Cred că este un circuit generator de ton tip "orgă" şi foloseşte un CDB400... parcă îmi aduc aminte de un asemenea kit... Ar fi execelent dacă am realiza un catalog (am şi eu vreo trei modele nemontate) cu aceste circuite care, cum erau cum nu, totuş au avut rolul lor educativ! Ar fi interesant dacă cineva s-ar înhăma la un articol de prezentare pentru revista Pro Radio Antic... Link spre comentariu
hixpp02 Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Cred ca mai am si eu cateva scheme originale (adica care se livra in pachet cu kitul) de la IPRS, precum si cateva placi nemontate... le pot scana daca sunt doritori. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Am mesterit si eu un catel ,aveam copii mici ,nu le-am spus ce fac,atunci cind l-am alimentat copii au inceput sa strige, cutu,cutu catelus. deci a fost sunetul exact al unui catel. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 a fost sunetul exact al unui catel. Adica pui?Caci si eu tocmai mi-am luat unul care inca nu a invatat sa latre cum trebuie iar sunetele pe care le scoate sunt cam la fel cu cele pe care le scoate catelul electronic pe care l-am realizat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum