doru3160 Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 Nu,era doar o analogie intre schemele finalilor,dar daca deranjeaza discutia,pot fi sterse postarile despre AS....doar sa-mi spuneti si se rezolva. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 Nu ar trebui sterse, sunt comparatii ale produselor industriale cu kit-urile IPRS acestea fiind asemanatoare ca si configuratie a etajului final. Se pot trage concluzii utile in ce priveste cerintele pentru blocul de alimentare si compensarea termica, in vederea unei functionari corecte. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 Mai am de facut 2 saibe pt suruburile ce prind capacele laterale,nu a avut pe nici o parte,acum am folosit o improvizatie ca sa fixez capacele. Acele şaibe erau din plastic. Partea comică e că după fiecare desfacere, ampliful se umfla şi trebuia presat ca să se poată strînge şuruburile. Tragedia era cînd se rupea scheletul din plastic. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 Am remediat o parte unde era rupt piciorusul cu filet.Saibele cred ca le voi face metalice pana la urma,pt ca au o forma cam ghiznovatica,cu capul de surub ingropat si in mod sigur se pot rupe,din cauza suprafetei mari a capacului ce trebuie sa stea pe pozitie cu o singura strangere pe mijloc.De umflat,nu vad ce se poate umfla,dar la o interventie pompieristica daca nu ai rabdare sa cablezi firele pe traseele lor,intr-adevar poate apare senzatia ca s-a umflat tarata in ea...eu am schimbat inclusiv firele,pt ca erau deja scurte(unele),iar cele care veneau de la mufe la selector erau modelul gros...chinezii cred ca l-ar folosi azi la aparatele lor de sudura N-am urmarit originalitatea prea mult,pt ca deja am schimbat multe ca s-o vad functionala(cel mai tare "m-a durut" traful,greu am gasit unul cu caracteristici asemanatoare care sa si incapa acolo.Poate cu timpul il voi rebobina pe cel original,cine stie...desi asta e ceva mai bun decat ce a avut),insa aspectul exterior l-am pastrat...ala a fost singurul motiv pt care am cumparat-o(oricum,pretul a fost simbolic,e luata de pe forum). Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 12, 2016 Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 Atenţie la contactul termic al tălpii cu trz finali pe ''radiator'', am întîlnit una la care se bălăngănea acea piesă, trz erau cocliţi de căldură. Link spre comentariu
retrosong Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Are cineva schema de la mixerul audio cu 3 intrari?multumesc Link spre comentariu
adi1967 Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Schema mixer+PCB Mixer audio-8203.rar Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Există un pdf pe net în care apare şi o altă variantă de cablaj, din păcate e scanat foarte prost. Link spre comentariu
legionaru Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Am si eu o intrebare pentru cei care au montat kitul catel electronic: chiar latra? Intreb asta fiindca un nostalgic al acelor vremuri(ca si mine de altfel) , mi-a adus un cablaj defrisat al acestui kit si ma rugat sa-l aduc la viata, printre picaturi... Daca are cineva o schema, si vrea sa o posteze, ar fi bine, Link spre comentariu
adi1967 Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 (editat) Schema catel electronic catel electronic.rar Editat Aprilie 26, 2016 de adi1967 Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 27, 2016 Partajează Postat Aprilie 27, 2016 Nu latra, "guita." Eram prin clasele primare cand am facut "catelul electronic" si spre surprinderea mea nu latra, scotea niste sunete apropiate de latratul cainelui. Poate am gresit eu cu ceva la vremea respectiva cand am facut montajul si nu latra. Daca-l resuscitezi, spunene daca chiar latra. Din toate chiturile de atunci, mai am "Sirena autosalvare", functionala, montata pe un navomodel static. Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 27, 2016 Partajează Postat Aprilie 27, 2016 Nu latra, "guita." 'Or fi gresit aia eticheta si in loc de porc au scris caine Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 27, 2016 Partajează Postat Aprilie 27, 2016 Nu rade Dorule. Al meu chiar nu latra. Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 27, 2016 Partajează Postat Aprilie 27, 2016 Glumeam,pt ca imi aduc aminte si eu de trasnaile alea de kituri de la IPRS,si aproape nici unul nu mergea fara putina bibileala,probabil dispersia valorilor componentelor isi arata din plin efectele.Asta cu catelul l-am facut si eu dar nu l-am cumparat,am avut un model si l-am reprodus.Cu ceva bunavointa semana cu un chiuaua,porc nu mi-a iesit Link spre comentariu
legionaru Postat Aprilie 27, 2016 Partajează Postat Aprilie 27, 2016 Astazi l-am montat, dar, nici pe departe nu latra... da, mai degraba seamana cu un guitat ritmic de porc... tin minte ca a fost al doilea kit cumparat(primul sirena uau-uau, care a functionat din prima, si de-atunci a aparut pasiunea) tot ca cel de azi facea... voiam sa stiu daca chiar a latrat la cineva... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum