Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme butoane la samsung slide

ionescu liviu

Postări Recomandate

Salutare!Am un samsung sgh-e250v si nu ii mai merg butoanele sageti, plus cele 2 de select, plus cel verde de apelare. Ieri mergeau cand era tastatura numerica inchisa, cand era slide-ul inchis mergeau, daca il deschideam nu mai mergeau, acum nu mai merg nicicum deci e o problema de conexiune intre slide si "baza" telefonului, mai ales ca au murit toate odata. Am impresia ca e un cablu finut, nu ma pricep prea bine. Mentionez ca butoanele cu pricina sunt pe slide si ca ecranul nu face figuri. Deci imi imaginez ca nu prea are rost sa imi bag eu nasul neavand experienta, nu? Se merita reparat? Oare cat ar costa?Pana la urma ar trebui sa merg la un service sa ii intreb dar va rog daca puteti sa imi dati o parere, ceva.Eu m-as pricepe la demontat/montat, ceva indemanare, dar daca este cablu din acela mic si sunt lipituri fine nu prea as avea ce sa caut, nu?Bafta!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionescu liviu

2

• MihaiGSM

1

• E_manuel

1

Top autori în acest subiect

Trebuie sa mergi la un service gsm, nu poti la nivel de amator sa faci mare lucru, multi si-au stricat iremediabil telefoanele incercand sa remedieze home made diverse probleme.

Link spre comentariu

Maine dimineata ma duc la un service, discut acolo concret si intreb cam cat ar costa si cam cat ar dura, mai ales ca stiu despre ce e vorba, si de acolo ma voi orienta. In principiu cam stiu despre ce e vorba si nu prea m-as baga eu, nu prea am experienta si mai ales nici timp in situatia de fata, nu e telefonul meu, e al iubitei mele.Multumnesc mult!Bafta! :aplauze

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări