Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme placa de retea!!!

manely

Postări Recomandate

Salut!Am 3 pc-uri in familie, si prin switch cu 8 iesiri le-am conectat pe toate 3. Ca sa nu fie intelegere gresita sa notam Pc1 Pc2 Pc3Si prima data a aparut problema cu unu dintre Pc1, nu era conexiune, iar celelalte 2 pc-uri erau ok.Am luat din Pc2 placa de retea (care doar ce o cumparasem ca sa-i bag net) si am pus in Pc1 si acum functioneaza perfect netul la Pc1.Acuma pentru Pc2 m-am dus sa cumpar alta placa de retea, am cumparato, am montato si nu merge netul(am probat placa si pe Pc1 si tot nu mergea) si m-am dus la magazin si mi-a dat banii inapoi pt ca numai avea alta placa sa-mi dea. Am cumparat o placa de retea de la alt magazin, am montato in Pc2 si tot nu functioneaza, l-am dus iar inapoi, si cel de la magazin mi-a facut proba la un pc de acolo de-al lui si am vazut cu ochii mei ca e ok placa de retea. Am readus acasa aceeasi placa si am bagato in Pc1 si tot nu merge si am bagato si in Pc3(care avea sigiliu era ion garantie si am renuntat la garantie doar pt asta) si la fel nu functioneaza. Pana la urma ce sa-i mai fac sa mearga netul pe Pc2?? Probabil am defectiune in acest Pc2. Se poate Pc-u 2 sa aiba un defect care arde(strica) placile de retea????Astept ajutor va rog frumos, ca deja turbez.Multumesc!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• E_manuel

1

• manely

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Exista posibilitatea, defapt chiar la ideea ca este posibil placa ta de baza sa aibe probleme si sa arda placile de retea externe.Totusi, in placa ta de baza doar un singur slot ai ?Printre altele, odata ce ai instalat in calculatorul problema placa de retea, insemnand montarea fizica si instalarea driverului, iti apare placa instalata in Device manager ?Printre altele, ai putea da click pe start, alege run iar acolo scrie cmd, in ferestra neagra tasteaza "getmac" fara ghilimele, acolo trebuie sa-ti apara mac-ul placii de retea, scrie si conected in dreptul placii respective daca ai doua.Deci, ai schimbat slot-ul ?Ai schimbat si portul acelui switch ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări