Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Woofer HW15PRO

mitidj2008

Postări Recomandate

Poze cu un WOOFER de 15"

size: 15" - 380 mm

comp.: Unpressed paper cone - magnet 6,4 kg

spl: 1 w/1 m 94,6 dB

power handling: 400 W RMS, 600W Programm, 800W Peak

frequency response: 30-2800 Hz

impendance: 8 Ohm

voice coil: 4"

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

pus pe o cutie cu gaura ade 12"(32cm) :rade: si se aude nu gluma, tremura geamurile :da

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mitidj2008

6

• Sharky

2

• Dr.L

1

• Toader

1

Top autori în acest subiect

Difuzor dotat cu cdplayer.Ce marca/model e?MAsoara-i parametri TS cu ARTA/LIMP. Din cate tin minte ai facut montaj ca sa iti faci din placa de sunet osciloscop. Cu montajul ala, si o rezistenta inseriata cu difuzorul masori param TS. Iar inainte sa masori difuzorul masori niste bobine, conzi, rezistente cu valoare cunoscuta, pt verificare.Treaba de jumate de ora, pana te prinzi, 10 secunde dupa ce te-ai prins. :)N-ar strica sa te pui pe treaba.Offtopic:Toader, intrebari intr-o vreme legat de coaxialele de 12. Nu mai stiu pe ce subiect era ca sa iti raspund acolo. Acum ti-am vazut interventia si iti raspund aici.AM prezentat doua variante de filtru pe forum pt reflex.viewtopic.php?p=794533#p794533viewtopic.php?p=788436#p788436Sa stii ca ascult deja de ceva vreme pe ele, in casa si nu am ce sa le reprosez. Nu va inchipuiti ca suna de iti sta ceasul, mega hi-end, etc, dar nu suna rau, sunetul e echilibrat dupa urechea mea "de 22-23 de ani antrenata numai cu boxe de pc". (vorba altora, evident)Le-am ascultat si in camere mici si in camere mari (50mp). Afara sau la un chef nu am vazut cum presteaza, deci s-ar putea sa apara suprize ca si timbru/echilibru tonal. Cu puterea n-au treaba. Am dat pe termen scurt cu putere mare in ele, nu gafaie si nici nu vad motive pt asta.Fata de celelalte filtre prezentate e altceva DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE.

Link spre comentariu

Ce marca/model e?

pai aia e ca nu este nici o marca :sorry cat de bun o fiice e ciudat ca la 20Hz am 75-76Vrms si 5A citi pe ampermetru cu cleste, care dupa calcule ar fii 9.5Aorice are ceva difu,ori nu masoara bine voltmetru ori ampermetrul :cry: ori e din cauza fregventei mici
Link spre comentariu

acum ca ma gandesc parca avea defazare din procesoram sa incerc direct

si ce crezi ca rezolvi ?cel mult poti masura,dar sigur imprecis,puterea care trece prin bobinanu vad ce ai putea face cu ea...masoara-i parametrii daca vrei sa-i faci o cutie,cauta un tutorial sau topic ceva cu gogu'
Link spre comentariu

corect, cam aia e singura chestie utila care o poti face pe langa treaba cu apa minerala, sa masori param TS.DR.L se referea la defazajul tensiune curent, putere efectiva vs putere aparenta, etc.Si oricum la difuzoare se considera puterea ca fiind puterea care ar disipa-o o rezistenta cu valoare egala cu impedanta nominala a difului cand difuzorului i se aplica x Volti.Fata de asta puterea disipata reala difera mult de la o frecventa la alta si oricum e irelevanta.

Link spre comentariu

pai da miam cam dat seama tocmai de asta nu ma bat de cap ca dece vad X cand Y este al fel , sau chestii de genu asta. Important este sa se auda, multe teste pana la urma strica.

Link spre comentariu

acum ca ma gandesc parca avea defazare din procesoram sa incerc direct

si ce crezi ca rezolvi ?cel mult poti masura,dar sigur imprecis,puterea care trece prin bobinanu vad ce ai putea face cu ea...masoara-i parametrii daca vrei sa-i faci o cutie,cauta un tutorial sau topic ceva cu gogu'
la aia imi face incinta de unde am lu difuzoru.Iam cerut sa fie transportabil si bun. sa fiu multumit oriunde.o sa fie 2 subuferi. si el a zis ca iesie cam ca un cub de 45cm, pentru PA :da
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări