Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Platinium-schema

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dynky

4

• leoncris

3

• FLORIN IORDACHE

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Model 21V25,uProcesor ST92195C7B1/MSI,jungla STV2248H ,alimentarea cu ci 44608P.Va rog foarte frumos,daca ma poate ajuta cineva cu schema.Multumesc.

Dupa gogu 11AK56-6 cautati schema ca veti gasi.
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Revin,deoarece n-am gasit schema acestui tv.Sasiul 11AK56 are alimentarea cu UC3843 si schema nu este compatibila cu modelul de platinium a carui schema o caut.Tocmai de schema partii de alimentare si comanda am nevoie si nu este cea a sasiului 11AK56.Adevarul este ca a fost indicat sasiul 11AK56-6.Probabil ca acest sasiu are alimentatorul a carui schema o caut.Va multumesc.

Link spre comentariu

Va salut ! Am vrea si noi ca sa stim sasiul 11AK56-6 al dvs, cu ce este facut in sursa,pentru ca poate va ajutam cu o schema.Asteptam!

Link spre comentariu

D-le Iordache ,la inceputul topicului am scris ce procesor,jungla si alimentare are si s-a sugerat ca ar fi un sasiu 11AK56-6.Alimentarea este cu ci 44608P40.Ma intereseaza partea de alimentare si on-off,deoarece n am nici o tensiune dupa secundar,nici cei 5V pt. microprocesor.Am verificat toate componentele si am ajuns sa suspectez trafo chopper,deoarece tv-ul a fost atins de o descarcare electrica din apropiere.(nu neaparat trasnit)Aveti vreo ideie?Multumesc leoncris pt.datele ci.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări