Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema temperatura procesor dual core amd

iceq

Postări Recomandate

Am si eu o problema cu un dual core 5000+ amd brisbane(am2),in sensul ca temperaturile mi se par destul de ciudate:Procesor 42 °CCPU #1 / Core #1 53 °CCPU #1 / Core #2 65 °CPlaca de baza Asrock k10n78dMentionez ca am schimbat si coolerul si pasta si arata la fel.Temperaturile postate sunt cu calculatorul in idle.Imi poate spune cineva daca este o problema sau nu,si daca este care ar putea fi cauza,multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

4

• iceq

3

• LostCell

1

Top autori în acest subiect

Va salut ! Eu asi zice ca sa stati linistit ca nu este nici un pericol la aceste temperaturi,pentru ca este dual core procesorul,si cam asa trebuie sa fie la aceste temperaturi de timp de vara.

Am si eu la calculatorul meu tot un procesor Dual Core 4000+ AMD Athlon 64 X2, 2100 MHz si tot cam acelasi temperaturi am ,dar este timp de vara si nu ma speri,uitati va adaug o poza cu temperaturile de la calculatorul meu.

Va mai spun inca odata stati ff linistit ca nu e nici o problema,daca vreti ca sa fici mai sigur dati jos capacul de la pc-ul dvs si vedeti daca este murdat de praf cooleru si cu radiatorul de la procesor,daca este murdar si plin de praf il desfaceti putin cooleru dupa radiator si le curatati putin de praf.

Mult succes !

Am si eu o mica intrebare ca sa nu mai deschid alt topic ce inseamna aceasta temperatura Power/Aux Temperature :79 °C,ma intereseaza la ce se refera,si daca este mare sau asa trebuie ca sa fie. .

Multumesc !

Link spre comentariu

Da,la dv temperaturile chiar sunt ok,la mine nu prea,nu este primul dual core care il am,nu stiu daca ati observat la mine temperatura este mai mare pe core2 decat pe core1 si culmea pe procesor mai mica decat pe ambele core,la celalalt dual core care l-am avut(un 5200+ la 2.7ghz) imi arata temperaturile ca la dv,adica core1 temperatura mai mare,core2 temperatura mai mica sau egala cu core1 dar niciodata peste core1 sau peste procesor,stima.

Link spre comentariu

Buna seara ! Am si eu o intrebare cum ajunge temperatura Core2 la 65 °C,adica in situati normale,adica cand nu faceti nici o aplicatie pe el sau cand umblati la pc-u,adica cand ascultati muzica,cand vizualizati un film sau cand va jucati jocuri pe el,etc..............Pai si la mine mai ajunge temperatura la core 2 la 55-60-70 °C,dar in situati cand este solicitat pc-ul,adica cand ascult muzica,filme,jocuri etc..............mai ales cand sunt temperaturi mari afar .Va astept raspunsul dvs !

Link spre comentariu

A meu sta in full load la 63grade acuma pe caldurile astea cu ventilatoru legat pe 5V si carcasa deschisa pe lateral.e vorba de athlon x2 [email protected],cu ce soft ai citit temperaturile,unele mai bucteaza insa temperatura corecta cred ca e cea de 42 grade

Link spre comentariu

Va salut ! Ati incercat ca sa intrati in bios-ul pc-ului dvs ca sa vedeti ce temepraturi aveti acolo,in bios se intra cu tasta delete sau cu f2 depinte de placa de baza a dvs,dupa ce intrati in bios dati la hardware monitor si acolo va apare ce temperaturi aveti si la placa de baza si la procesor,uitati v-am atasat o poza.Succes !

Link spre comentariu

Si in bios arata la fel,am citit temperaturile cu diferite programe toate aratand la fel,daca tot am deschis subiectul de calculator imi puteti recomanda o sursa pana la 150ron care sa tina un sistem mediu,ma intreseaza din cele care au trecut prin mainile voastre nu din auzite si teste,multumesc.

Link spre comentariu

Eu zic ca sa luati o sursa de 500-600 w cum ar fi o sursa delux,pentru ca am vazut ca sunt ff bune acestea,pentru ca are doua ventilatoare in ea si va scoate mai repede aierul cald si din sursa si din pc-u afara, uitati va adaug si o poza cu aceasta sursa.Mult succes !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări