Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cd player vdo cdr 500 opel astra g

pingu95

Postări Recomandate

• Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pingu95

17

• dan cod

11

• mikella

5

• mircea888

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

vezi ca , cablu de la antena nu este dintr-o bucata de la radio pana la antena , ci mai arae o mufa , la fel ca cea de pe cd player in partea stanga jos , langa pedala de ambreiaj ... tre sa dai aparatoarea aia de plastic jos ( se scoate cu grija din cheaderul de la usa si mi se pare ca mai are cateva surubele din plastic ) eu am gasit-o oxidata p'aia . mai poti avea probleme exact la antena sa fi intrat apa la ea si sa se fi oxidat firul central .

Link spre comentariu

Adica un fir il trec printr-un cond si il pun la masa, iar celalalt il trec prindivizor , pentru a obtine semnal mic?

Nu asa.Masa se leaga la masa aparatului iar semnalul il iei printr-un cond de pe care fir de dif vrei.Nu cumva sa pui vreun fir de dif la masa nici cu cond nici fara.
Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...
Vizitator radu0vydyu

Salut,

Am si eu un VDO CDR 500 si am ceva probleme cu el.

Poate ma puteti ajuta voi.

Cand ascult radio, daca are functia RDS activata, are mici intreruperi, de cateva fractiuni de secunda.

Daca dezactivez functia RDS, scap de aceasta probleme, si radio functioneaza ok.

Aveti idee care sa fie cauza?

Multumesc anticipat,

Link spre comentariu

din cate am observat pe ampliful radio-cd-ului vdo cdr500 sunt 2xtda7375 as putea sa pun alte integrate cu pinii la fel dar cu putere mai mare? :freaza: daca da, care anume? :freaza:

Link spre comentariu

Avand in vedere ca e aceeasi tensiune de alimentare nu prea ai cum sa obtii putere mai mare. Puterea reala pentu TDA7375 este de 26W/4ohmi cu THD 10% si alimentat cu 14.4V, mai mult de atat nu prea poti sa scoti. TDA7377 este mai slab un pic intr-adevar.

Link spre comentariu
  • 8 ani mai târziu...

Salut tuturor. 

Am o mica întrebare: Dacă schimb casetofonul Delco CDR500 original de pe un Opel Zafira, este nevoie sa se facă sincronizare între casetofon și calculatorul mașinii? Dacă întreb o prostie, îmi cer scuze. Tocmai pt ca nu știu întreb! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări