Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cd player vdo cdr 500 opel astra g

pingu95

Postări Recomandate

• Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pingu95

17

• dan cod

11

• mikella

5

• mircea888

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

ca sa nu mai existe probleme astazi am filmat cum se demonteaza blestematul de vdo cdr500 ca sa impartasesc si celorlalti care nu stiu pentru ca si eu stiu cat m-am cat chinuit sa aflu cum se scoate afara am sa postez linkul imediat dupa ce incarc filmarea pe youtube toate cele bune!!

Link spre comentariu

ca sa nu mai existe probleme astazi am filmat cum se demonteaza blestematul de vdo cdr500 ca sa impartasesc si celorlalti care nu stiu pentru ca si eu stiu cat m-am cat chinuit sa aflu cum se scoate afara am sa postez linkul imediat dupa ce incarc filmarea pe youtube toate cele bune!!

Daca cdr500 este greu de scos atunci care este usor?ala care pica singur.1minut maxim la un cdr500 .
Link spre comentariu

Daca cdr500 este greu de scos atunci care este usor?ala care pica singur.1minut maxim la un cdr500 .

nu este greu de scos dar poate sunt oameni care nu stiu sa il scoata ca nici eu nu am stiut prima data cum sa il scot m-am chinuit 2 zile intregi si in aceasta filmare mi-a luat 4 minute deoarece aveam o singura mana cu care il demontam pentru ca , cu cealalta mana filmam
Link spre comentariu

salut baieti mi-am reparat radio-ul era dezlipit firul ce mergea spre antena si l-am lipit inapoi cu cositor multumesc ca m-ati ajutat se poate inchide subiectul

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Am vazut ca se discuta despre cdr500 si vreau sa intreb daca stie cineva ce fel de iesire are acest aparat, este in punte sau minusul este masa?Are cumva iesire pentru amplificator, ca asta ma intereseaza? Daca nu are trebuie sa fac un adaptator, de asta trebuie sa stiu ce fel de iesire are.Poate stie careva sa nu mai scot aparatul de pe masina sa il iau la controlat.Va multumesc!PS:am uitat sa mentionez al meu este delco, nu vdo

Link spre comentariu

Nu vreau sa gresesc dar cred ca este in punte.Masoara ce tensiune ai pe pinii de difuri si daca ai jumate din alimentare e in punte.Eu sunt 99,9% ca e asa.Rezolvi usor iesirea pentru amplif treci care pin vrei printr-un cond de 100uF si gata izolarea galvanica.

Link spre comentariu

Stiu care sunt firele si unde vine fiecare, eu am nevoie de iesire pentru amplificator, care nu este pe cdr500.Trebuie sa fac un adaptor sau sa iau semnal direct din interiorul aparatului, inainte de etajul de amplificare.Cam mult de lucru si de tras mataraie prin masina, ma gandesc daca se merita sa muncesc atata!

Link spre comentariu

Stiu care sunt firele si unde vine fiecare, eu am nevoie de iesire pentru amplificator, care nu este pe cdr500.Trebuie sa fac un adaptor sau sa iau semnal direct din interiorul aparatului, inainte de etajul de amplificare.Cam mult de lucru si de tras mataraie prin masina, ma gandesc daca se merita sa muncesc atata!

pai firele nu le intinzi prin masina dai jos mastile alea de plastic dintre scaune si usi si le bagi pe sub ele mai sunt bagate fire pe acolo
Link spre comentariu

Bineinteles ca pe acolo le bag daca este cazul, doar nu o sa impiedic de ele prin masina :ras: .Trebuie sa ma gandesc bine daca vreau smplificator in masina in primul rand si dupa aia sa ma apuc de intins mataraie.Am toane cand imi doresc amplificator si momente cand nu imi doresc.Am mai avut amplificatoare in masina si daca este putere mare nu fac decat sa distruga masina incet incet.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări