Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

o problema cu un dvd majestic

Vizitator satelite

Postări Recomandate

Vizitator satelite

salutare tuturor sunt nou pe aici am achizitionat recent un dvd majestic auto am facut un cd cu videoclipuri si nu vrea sa/l citeasca mentionez ca l/am facut in format pe care trebuie sa/l citeasca dar nu vrea daca stie cineva un sfat?ms este model DVX.409RDS/USB/AX

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• raileanu florin

4

Top autori în acest subiect

salutare tuturor sunt nou pe aici am achizitionat recent un dvd majestic auto am facut un cd cu videoclipuri si nu vrea sa/l citeasca mentionez ca l/am facut in format pe care trebuie sa/l citeasca dar nu vrea daca stie cineva un sfat?ms este model DVX.409RDS/USB/AX

incearca cu alt sidiu poate vrea cu alta viteza ce marca este>>?
Link spre comentariu

majestic cu cd original merge dar cu ce fac eu nu vrea poate nu nimeresc formatul corespunzator

bine inparate daca o ti tot asa sa vorbesti la flecma credema ca nu o sa te ajute nimeni eu aduc din germania asemenea jucari team intrebat ce marca este ..>>>?
Link spre comentariu

Majestic asa se chiama nu vb prostii sau nu ai auzit de asa ceva?model DVX/409RDS/USB/AX

cu ce viteza zici ca ai facut sidiul?48 asta e viteza care merge si vezi ca ai mes privat
Link spre comentariu
Vizitator satelite

nu l/am facut cu viteza asta nu imi mai amintesc bine eu am niste videoclipuri de pe you tube si am descarcat un program ce le converteste dar nu stiu cat de bun este stii ceva mai bun?

Link spre comentariu

nu l/am facut cu viteza asta nu imi mai amintesc bine eu am niste videoclipuri de pe you tube si am descarcat un program ce le converteste dar nu stiu cat de bun este stii ceva mai bun?

incearca cu nero eu cu el fac la citi va prieteni care au cumparat video casetofoane de la mine si merg acum mai e o chestie depinde si de laserul ala sunt mai sensibile de cit cele care sunt in dividiurile normale bafta aia e adresa mea de mes
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări