Vizitator satelite Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 salutare tuturor sunt nou pe aici am achizitionat recent un dvd majestic auto am facut un cd cu videoclipuri si nu vrea sa/l citeasca mentionez ca l/am facut in format pe care trebuie sa/l citeasca dar nu vrea daca stie cineva un sfat?ms este model DVX.409RDS/USB/AX Link spre comentariu
raileanu florin Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 salutare tuturor sunt nou pe aici am achizitionat recent un dvd majestic auto am facut un cd cu videoclipuri si nu vrea sa/l citeasca mentionez ca l/am facut in format pe care trebuie sa/l citeasca dar nu vrea daca stie cineva un sfat?ms este model DVX.409RDS/USB/AXincearca cu alt sidiu poate vrea cu alta viteza ce marca este>>? Link spre comentariu
Vizitator satelite Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 majestic cu cd original merge dar cu ce fac eu nu vrea poate nu nimeresc formatul corespunzator Link spre comentariu
raileanu florin Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 majestic cu cd original merge dar cu ce fac eu nu vrea poate nu nimeresc formatul corespunzator bine inparate daca o ti tot asa sa vorbesti la flecma credema ca nu o sa te ajute nimeni eu aduc din germania asemenea jucari team intrebat ce marca este ..>>>? Link spre comentariu
Vizitator satelite Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Majestic asa se chiama nu vb prostii sau nu ai auzit de asa ceva?model DVX/409RDS/USB/AX Link spre comentariu
raileanu florin Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Majestic asa se chiama nu vb prostii sau nu ai auzit de asa ceva?model DVX/409RDS/USB/AXcu ce viteza zici ca ai facut sidiul?48 asta e viteza care merge si vezi ca ai mes privat Link spre comentariu
Vizitator satelite Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 nu l/am facut cu viteza asta nu imi mai amintesc bine eu am niste videoclipuri de pe you tube si am descarcat un program ce le converteste dar nu stiu cat de bun este stii ceva mai bun? Link spre comentariu
raileanu florin Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 nu l/am facut cu viteza asta nu imi mai amintesc bine eu am niste videoclipuri de pe you tube si am descarcat un program ce le converteste dar nu stiu cat de bun este stii ceva mai bun?incearca cu nero eu cu el fac la citi va prieteni care au cumparat video casetofoane de la mine si merg acum mai e o chestie depinde si de laserul ala sunt mai sensibile de cit cele care sunt in dividiurile normale bafta aia e adresa mea de mes Link spre comentariu
Vizitator satelite Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 ok te anunt daca reusesc ms mult Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum