jeepers Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Salutare.Dupa cum si titlul spune, as vrea sa imi repar incarcatorul de gps mio care sa ars. Una din circuite care se vede prajit este un UTC A1012L care nu gasesc nicaieri, iar celalat este UTC tl4949L parca.As vrea sa va intreb care ar fi un inlocuitor pt cele doua ca nu gasesc acestea in magazin. ms. Link spre comentariu
molioa Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Da` de ce sa-l repari, si sa nu cumperi altul. Eu am luat cu 15 lei. Link spre comentariu
jeepers Postat Iulie 19, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2011 Pentru ca aacesta ete un smps, iar celelalte parca sunt lineare. Oricum daca nu merge sa il repar(hoby) atunci voi cumpara altul. Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 19, 2011 Partajează Postat Iulie 19, 2011 Nimeni nu fabrica incarcatoate pt mobile (sau gps-uri,ca tot 5V 1A vor) liniare,produc prea multa caldura chiar si cu un radiator maricel. Practic ies mai mari ca un incarcator in comutatie Link spre comentariu
jeepers Postat Iulie 19, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2011 Am inteles. Totusi daca stie careva un inlocuitor pt cele doua IC mi-ar fi de mare ajutor. ms Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 19, 2011 Partajează Postat Iulie 19, 2011 integratul nu este tl494l? cati pini are? Link spre comentariu
jeepers Postat Iulie 19, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2011 Ba da acela este, dar mai este si un transitor a1012l care nu il gasesc nicaieri. Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 19, 2011 Partajează Postat Iulie 19, 2011 tranzistroul e smd? in cazul asta vezi prin listele de coduri smdpana la urma e un mos-fet..nu ar trebui sa fie prea special Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 19, 2011 Partajează Postat Iulie 19, 2011 Asa arata: smd sau.... Uite ceva date despre el si echivalente: http://www.electronica-pt.com/db/compon ... ef=2SA1012 Link spre comentariu
jeepers Postat Iulie 19, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2011 Da, este un smd, asemanator ca cel din atasament.Ok. Am sa incerc sa caut unul ceva asemanator dupa lista acea. ms Link spre comentariu
jeepers Postat Iulie 25, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2011 Revin cu o intrebare. Am inceput sa masor una alta pe circuitele incarcatorului, si am vazut ca siguranta este dusa. Am pus alta si am introdus-o in bricheta. S-a aprins ledul de incarcare iar dupa 1-2 secunde s-a ars iarasi siguranta Ce poate sa fie in scurt daca aveti vreo idee? ms Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 .....ceva ...dupa siguranta,asta e sigur!!! dar ce ...??? numai dvs puteti afla masurind ohmetric componentele!!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum