Vizitator vgv21 Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Mi-am cumparat o alarma moto + un modul GSM (te suna cand se activeaza alarma).Modulul GSM se leaga de alarma prin unul din cele 2 cabluri ce merg in mod normal la semnalizari, astfel ca nu mai ramane decat unul disponibil ce se conecteaza la pozitie, si cand activezi alarma flash-uiesc pozitiile, nu semnalizarile.Exista vreo solutie sa fie legata totusi alarma la semnalizari, dar sa nu se activeze de cate ori semnalizez?Merci! Link spre comentariu
gcom61 Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Da,folosesti 2 diode care suporta min 10A,le legi cu anodul comun cu firul alarma iar catozii(cei 2)fiecare la cate o parte a semnalizarii masini;asta este valabil daca pe cele 2 fire de la alarma pleaca[ + ],daca pleaca [ - ] inversezi sensul diodelor. Link spre comentariu
Vizitator vgv21 Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Merci! Auzisem ceva de o dioda dar nu ma prea pricep! Merci mult! Link spre comentariu
Vizitator vgv21 Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 Mda, am fost sa cumpar cele 2 diode si o siguranta tip F1 (miniSMDC 0,5A) dupa cum cere manualul, dar la singurul magazin de la mine din orasel nu stia fata despre ce e vorba, ea vanzand marfa "dupa serii"...Ar putea sa-mi spuna cineva de unde comand asa ceva? Multumesc Link spre comentariu
gcom61 Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 Mda, am fost sa cumpar cele 2 diode si o siguranta tip F1 (miniSMDC 0,5A) dupa cum cere manualul, dar la singurul magazin de la mine din orasel nu stia fata despre ce e vorba, ea vanzand marfa "dupa serii"...Ar putea sa-mi spuna cineva de unde comand asa ceva? Multumesc Poti folosi orice siguranta de 0,5A;eventual una care se pune pe cablu,sau o siguranta tip auto cu 2 papuci. Link spre comentariu
Vizitator vgv21 Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 Merci inca o data! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum