xtgs Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 am un telefon nokia 6500s la care acumulatorul nu mai tine dacat 24 ore am probat cu inca 3 acumulatori si face la fel , cred ca ceva consuma curentul ,poate sa fie o problema de soft? Link spre comentariu
DavioForce Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 schimbai sursa,te costa in jur de 30-40lei maxim 50. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 schimbai sursa,te costa in jur de 30-40lei maxim 50.Cand spui 50lei la ce te referi!!!? Banuiesc ca la manopera ca la altceva nu ai cum.In cele mai multe dintre cazuri (intalnite de mine) rap-ul se defecta, si consuma... Link spre comentariu
Mihai85 Postat Iulie 19, 2011 Partajează Postat Iulie 19, 2011 eventual o curatare inainte, sa nu fi intrat lichide pe la slide. Link spre comentariu
xtgs Postat Iulie 24, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2011 am fost cu el la un centru de reparatii si la curatat, dar defectul nu a disparut ;chiar nu se mai poate repara ?cei de la centru a spus ca trebuie schimbata placa de baza care este foarte scumpa..... Link spre comentariu
DavioForce Postat Iulie 24, 2011 Partajează Postat Iulie 24, 2011 schimba sursaaaa!dute la alt centru de telfoane si zile ca vrei sa iti schimbi sursa de alimentare!si t costa pana in 50lei cu totu,eu am dat 30lei...initial mi-a cerut 40 dar am mai avut okazia sa negociez:D Link spre comentariu
xtgs Postat Iulie 29, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2011 am fost l un centru am schimbat sursa si telefonu tot nu functioneaza decat o zi ,mi-au zis ca telefonul a distrus si bateria....???? Link spre comentariu
DavioForce Postat Iulie 29, 2011 Partajează Postat Iulie 29, 2011 bun,deci acum tre sa schimbi si bateria,dar iti mai face figura dinainte? Link spre comentariu
xtgs Postat Iulie 31, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2011 defectul telefonului asta era nu tinea bateria decat o zi, am incercat si cu o baterie noua dar de proasta calitate cuparata din piata si rezultatul este acelasi ;eu cred ca altceva este defect nu sursa era de vina (daca a fost schimbata...) Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 defectul telefonului asta era nu tinea bateria decat o zi, am incercat si cu o baterie noua dar de proasta calitate cuparata din piata si rezultatul este acelasi ;eu cred ca altceva este defect nu sursa era de vina (daca a fost schimbata...)Am si eu o curiozitate Ne poti spune si noua cum ai procedat?!! Ai fost la service, ok, asa si? Link spre comentariu
xtgs Postat August 2, 2011 Autor Partajează Postat August 2, 2011 am fost la service am lasat telefonul acolo ,au spus ca au schimbat sursa si ca este in regula si cam atat caut placa de baza pentru Nokia 6500 slide functionala ? Link spre comentariu
AndreiIr Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Am de vanzare placa de 6500s 100 ron . Link spre comentariu
xtgs Postat August 9, 2011 Autor Partajează Postat August 9, 2011 e cam scumpa ....este functionala 100% ??? Link spre comentariu
AndreiIr Postat August 9, 2011 Partajează Postat August 9, 2011 Placa este buna , s-a schimbat modul care tine sim si cardul . Link spre comentariu
xtgs Postat Septembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2011 ofer 50 ron pt o placa de baza functionala de nokia 6500s Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum