Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nokia 6500s

xtgs

Postări Recomandate

am un telefon nokia 6500s la care acumulatorul nu mai tine dacat 24 ore am probat cu inca 3 acumulatori si face la fel , cred ca ceva consuma curentul ,poate sa fie o problema de soft?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xtgs

8

• DavioForce

3

• AndreiIr

2

• Mihai85

1

Top autori în acest subiect

schimbai sursa,te costa in jur de 30-40lei maxim 50.

Cand spui 50lei la ce te referi!!!? Banuiesc ca la manopera ca la altceva nu ai cum.In cele mai multe dintre cazuri (intalnite de mine) rap-ul se defecta, si consuma...
Link spre comentariu

am fost cu el la un centru de reparatii si la curatat, dar defectul nu a disparut ;chiar nu se mai poate repara ?cei de la centru a spus ca trebuie schimbata placa de baza care este foarte scumpa.....

Link spre comentariu

schimba sursaaaa!dute la alt centru de telfoane si zile ca vrei sa iti schimbi sursa de alimentare!si t costa pana in 50lei cu totu,eu am dat 30lei...initial mi-a cerut 40 dar am mai avut okazia sa negociez:D

Link spre comentariu

defectul telefonului asta era nu tinea bateria decat o zi, am incercat si cu o baterie noua dar de proasta calitate cuparata din piata si rezultatul este acelasi ;eu cred ca altceva este defect nu sursa era de vina (daca a fost schimbata...)

Link spre comentariu

defectul telefonului asta era nu tinea bateria decat o zi, am incercat si cu o baterie noua dar de proasta calitate cuparata din piata si rezultatul este acelasi ;eu cred ca altceva este defect nu sursa era de vina (daca a fost schimbata...)

Am si eu o curiozitate :da Ne poti spune si noua cum ai procedat?!! Ai fost la service, ok, asa si?
Link spre comentariu

am fost la service am lasat telefonul acolo ,au spus ca au schimbat sursa si ca este in regula si cam atat caut placa de baza pentru Nokia 6500 slide functionala ?

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări