cioarga Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 va rog un sfat, o recomandare pt o placa dezvoltare pic care sa ma ajute la nivel incepator sau daca vrea cineva sa se scape de o placa mai slabuta la un pret rezonabil....m am gandit sa mi construiesc in pic kit 2, se merita osteneala ?multumesc Link spre comentariu
wangine Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Nu cred ca se merita osteneala.Pretul a scazut la pickit2 si componentele sunt la fel ca pret total.mai bine cupara-l.Il poti cumpara si cu o placa de test.(18f45k20 cum este acum) Link spre comentariu
pegas Postat Iulie 20, 2011 Partajează Postat Iulie 20, 2011 dar...poate ai invata mai multe construind tu o placa de dezvoltare? Link spre comentariu
cioarga Postat Iulie 20, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2011 dar...poate ai invata mai multe construind tu o placa de dezvoltare?ce as putea invata in afara sa fac un cablaj si sa lipesc niste piese.... pana la urma daca nu sunt oferte trebuie sa o fac si pe asta, o sa ma apuc sa mi construiesc unamultumesc Link spre comentariu
MatyC Postat Iulie 20, 2011 Partajează Postat Iulie 20, 2011 Cauta informatii despre breadboard si vezi daca corespunde cerintelor tale. Eu personal sunt foarte multumit de varianta asta cand este vorba de prototipuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum