Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

furt semnal internet prin wireless

Vizitator ramelyx

Postări Recomandate

Vizitator ramelyx
:freaza: Va salut prieteni!!!!Va rog mult sa ma ajutati sa prind niste draci de copii cu laptopuri care imi fura semnal de net cu wirelesul de pe laptopurile lor!Sint singurul in zona de la care pot ,,shuti,, si chiar mi-au confirmat ca se conecteaza wireless!Am un modem de la Romtelecom model Huawei SmartAX MT882!Va rog spuneti-mi detaliat cum imi dau seama cind fura semnal de la mine(in afara faptului ca merge mai greu,asta stiu) si cum ii pot bloca!!!!Se poate sa-mi fi luat IP-ul cumva?Atunci la ce bun parola pe care o am?Sincer nu stiu nimic despre asta si as vrea tare sa-i pun cu botul pe labe!!! :freaza: Se aduna dracii seara pina la miezul noptii la ascultat muzica si ma enerveaza rau mai ales ca mi-au confirmat ca se conecteaza wireless!Deci cum v-am spus nu mai e nimeni in zona cu net si pina la mine au 50m!Va rog in final sa ma ajutati cu tot ce aveti pt asa ceva,scanare sa-mi dau seama daca sint conectati,program sau configurare sa-i pot restrictiona definitiv!!!Cred ca va dati seama cam ce v-am rugat si [-o< ,,help my,,!!!Puteti folosi si [email protected]!Multumesc mult!!!
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• The Stressmaker

4

• Th3_uN1Qu3

3

• LostCell

2

• daisarqx

1

Vizitator ramelyx

:ras: puteti incerca schimbarea paroleile va taia elanul!

Multumesc mult!As vrea sa stiu daca fara parola se pot conecta!Eu am pc desk!Si cum imi dau seama cind se conecteaza in afara faptului ca ar scadea semnalul?Poate nu scade mult si nu imi dau seama insa stiu sigur ca fac asta!Pur si simplu sa-mi apara o atentionare pe monitor ca cineva s-a conectat!
Link spre comentariu
Vizitator ramelyx

Seteaza pe wireless securitate wpa2 si pune-ti o parola

Multumesc mult dar te rog spune-mi mai detaliat cum fac!intru in control panel la ,,wireless,,?Trebuie sa-ti spun ca am pc desk ,nu laptop!Am intrat la wireless in panel insa nu ma lasa sa bag o parola noua!Arata-mi te rog pasii!Si daca vrei lamureste-ma daca se pot conecta la acest tip de modem de la Romtelecom prin fibra optica!Deci e Huawei SmartAX MT 882!Stiu ca parola mi-au dat-o cei de la Romtelecom si de fiecare data cind imi seteaza operatorul modemul imi spune ce parola sa pun!Daca o schimb singur are ceva?Si cum pot fura daca sa zic ,pustanii nu au parola mea?Se poate?Iar ceva sa-mi apara imediat pe monitor ca cineva s-a conectat exista?Pt ca se poate sa nu imi dau seama ca semnalul scade!Ma gindesc ca daca nu descarca poate nu imi dau seama!As vrea ceva sa-mi apara ca o avertizare!Cu stima!Na,acum poate pun si eu intrebarile ca un copil mic dar cind nu le ai cu conexiunile astea mai bine ceri amanuntit ca sa intelegi babeste! :jytuiyu
Link spre comentariu

Nu cred ca poate fi posibila o astfel de avertizare. Pentru a vedea daca cineva fura wireless urmariti daca clipeste ledul WLAN de pe modem, iar daca folositi PC-ul si nu laptop puteti dezactiva de tot functia wireless.

Link spre comentariu

Operatorul ti'a dat parola pentru ca ai nevoie de ea ca sa folosesti routerul... nu te opreste nimeni sa o schimbi. Dar cel mai important este sa schimbi securitatea din WEP in WPA2, altfel degeaba schimbi parola. Asta se poate face din panoul de control al routerului care se poate accesa din browserul tau de internet (IE, Mozilla, Opera, etc), si modul in care se face asta este explicat in manualul cu care a venit routerul.Dar daca ai un calculator desktop conectat prin CABLU la acel router, atunci poti dezactiva wireless'ul de tot daca nu ai tu nevoie de el. Din acelasi panou de control mentionat mai sus.

Link spre comentariu

Seteaza pe wireless securitate wpa2 si pune-ti o parola

Multumesc mult dar te rog spune-mi mai detaliat cum fac!intru in control panel la ,,wireless,,?Trebuie sa-ti spun ca am pc desk ,nu laptop!Am intrat la wireless in panel insa nu ma lasa sa bag o parola noua!Arata-mi te rog pasii!Si daca vrei lamureste-ma daca se pot conecta la acest tip de modem de la Romtelecom prin fibra optica!Deci e Huawei SmartAX MT 882!Stiu ca parola mi-au dat-o cei de la Romtelecom si de fiecare data cind imi seteaza operatorul modemul imi spune ce parola sa pun!Daca o schimb singur are ceva?Si cum pot fura daca sa zic ,pustanii nu au parola mea?Se poate?Iar ceva sa-mi apara imediat pe monitor ca cineva s-a conectat exista?Pt ca se poate sa nu imi dau seama ca semnalul scade!Ma gindesc ca daca nu descarca poate nu imi dau seama!As vrea ceva sa-mi apara ca o avertizare!Cu stima!Na,acum poate pun si eu intrebarile ca un copil mic dar cind nu le ai cu conexiunile astea mai bine ceri amanuntit ca sa intelegi babeste! :jytuiyu
Cred ca nu vad bine...Huawei SmartAX MT882 are capabilitate de wireless???
Link spre comentariu

...............

Va rog mult sa ma ajutati sa prind niste draci de copii cu laptopuri care imi fura semnal de net cu wirelesul de pe laptopurile lor!Sint singurul in zona de la care pot ,,shuti,, si chiar mi-au confirmat ca se conecteaza wireless! Am un modem de la Romtelecom model Huawei SmartAX MT882!

...................

Modemul pe care l-ai mentionat nu are wireless si deci nu are internet de la tine.
Link spre comentariu

Se poate sa aiba daca pe traseu, dupa modem si pana la calculator, are un router wireless.@ramelyx: daca vrei sa te ajutam cauta un router (asemanator ca si carcasa cu modemul RT) si care are o antena cam la 12cm care iese din spate. Numele aceluia trebuie sa-l scrii aici. Daca nu stii care este atunci scrie ceva de genul Modem-> cutie neagra cu antena din care ies fire (si cate) -> calculator (calculatoare), ca sa ne dam seama de cum este alcatuita reteaua la dv. Daca din modem pleaca doua fire spre doua calculatoare atunci trebuie examinate amandoua ca sa nu aiba wireless.Daca nu exista intre modem si calculator un alt dispozitiv si calculatorul nu are nici un adaptor wireless (adaptor usb sau placa pci in PC, are antena de obicei) atunci poti sa presupui ca "ciutanii" fac glume.O varianta mai simpla este sa faceti putina "inginerie sociala". Cand se aduna ii lasati cam 20 min apoi scoateti modemul din priza si urmariti reactia celor de afara. Apoi, dupa 5-10 min iesiti afara, chipurile la piata, si ii intrebati cum merge internet-ul. Daca ei spun ca merge bine inseamna ca iau semnal din alta parte.

Link spre comentariu
Vizitator ramelyx

Si crezi ca muzica ruleaza de pe youtube?si cam cat tare poate suna telefonu ala incat sa deranjeze?

Cu laptopul prietene!!!Nu muzica ma deranjeaza ci faptul ca imi ia semnal!Daca asa e,nu stiu!Pt ca dupa cum imi spunea altcineva se pare ca nu pot lua de la un modem Huawei de la Romtelecom prin cablu!Dupa cum spui inteleg ceva gen ,,lasa pe baieti sa ia,,!Ok,insa s-au obisnuit cam mult cu asta!,,Hai ca acolo e un loc de luat semnal,,!Si mai ales ca pot accesa internetul pe orange sau cosmote!Sa ia cartela nu au bani dar sa stea in bar au!No fair play!Aici unde locuiesc si asa merge netul ca naiba,hai sa mai ia si baietii,de ce sa mai ia cartela!!!! :aplauze :sparge:
Link spre comentariu
Vizitator ramelyx

Pai tot nu ne'ai lamurit, AI ROUTER WIRELESS sau nu??? Huawei ala pe care l'ai mentionat tu NU are capabilitate wireless.

Acum mi-am dat si eu seama ca nu are posibilitate wireless insa nu stiu cum naiba da folosesc wirelessul!Naiba stie,poate ca pe stipli sint cutiile alea de conectare si naiba,poate interfereaza acolo!Se tot poate sa gresesc insa daca nu si vedeam ca accesau netul mai ziceam!Nu ascultau ce aveau stocat in laptop!Eu v-am cerut doar parerea,nu ma pricep la frecvente de net si nu exclud sa para ce v-am zis niste prostii naive!DAR ACCESEAZA NETUL SI NICI UNUL NU ARE CARTELA CU CREDIT!Cum iti explici?Nu imi pot da seama daca scade traficul pt ca de multe ori pica,merge greu,si nu stiu cind e furt si cind e de la Romtelecom!Apropo,intr-o zi i-am alungat de linga casa mea si brusc parca mergea mai bine!Intelege ca aici isi fac veacul!Pt ca e intre case,mai izolat si consumatori mai putini!Daca ar fi net pe cartela orange de ex de ce l-ar accesa direct aici mereu?Nu ti se pare dubios?Acum accept asa,nu mi-i chiar ciuda pt ca nu sint absurd ,numa daca ,,calca pe bec,, trebuie sa-i pun cu botul pe labe!Si asa merge greu la tara,Romtelecom=servicii de c..a,si sa mai si ia astia daca pot apoi :sparge: :freaza:
Link spre comentariu
  • Administratori

Eu zic sa fie atent ca copii aia iti pot face mult rau, fura de pe internet ceva si ei inta cu IP-ul tau si te vedem si la racoare, nu ca nu ar fi bine pe caldura asta dar asa de principiu :smt117

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări