utzy Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Vreau sa achizitionez miniuniversalul din imagini , dar trebuie sa-i modific gaura de trecere / fixare pe ax ( are filet M 16 dupa specificatiile producatorului ) , sa o maresc cel putin pina la 30 - 34 mm . Universalul este produs de Sherline . Daca are cineva acest tip de universal il rog sa masoare un pic gitul specificat in poza , eventual sa imi spuna si daca pot largi acea gaura de trecere fara sa afectez in vreun fel , major , functionarea lui . Multumesc ! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 17, 2011 Administratori Partajează Postat Iulie 17, 2011 Eu zic ca mai bine ii faci un adaptor decat sa largesti gaura Link spre comentariu
cnc_step Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Vreau sa achizitionez miniuniversalul din imagini , dar trebuie sa-i modific gaura de trecere / fixare pe ax ( are filet M 16 dupa specificatiile producatorului ) , sa o maresc cel putin pina la 30 - 34 mm . Universalul este produs de Sherline . Daca are cineva acest tip de universal il rog sa masoare un pic gitul specificat in poza , eventual sa imi spuna si daca pot largi acea gaura de trecere fara sa afectez in vreun fel , major , functionarea lui . Multumesc ! Masoara si tu in poza gaura filetata, apoi masoara gatul, si dupa acea fa paritatea si transforma. Deci daca in poza gaura are 10mm , si gatul 25, adauga la gaura inca 6mm si la gat 6. Vei afla dimensiunea. Masurat de mine are 64 gatul. Are 34 gaura filetata si 82 gatul. Scazi 16 din 34 si raman 18. Scazi 18 din 82 si raman 64. Simplu, nu? Link spre comentariu
utzy Postat Iulie 17, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2011 E buna ideea cu masurarea pe poza . Multumesc ! Am nevoie sa largesc gaura aceea pentru trecerea barelor patrate din teflon de max 24x24 mm , sau rotunde cu diam max de 33 mm . Altfel ii faceam adaptor . Chestia e ca mi-ar fi prins bine daca avea cineva tipul asta de universal sa stiu exact daca merge largit la gaura fara sa modific / afectez functionarea . Link spre comentariu
cnc_step Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 E buna ideea cu masurarea pe poza . Multumesc ! Am nevoie sa largesc gaura aceea pentru trecerea barelor patrate din teflon de max 24x24 mm , sau rotunde cu diam max de 33 mm . Altfel ii faceam adaptor . Chestia e ca mi-ar fi prins bine daca avea cineva tipul asta de universal sa stiu exact daca merge largit la gaura fara sa modific / afectez functionarea .Afectezi functionarea, pentru ca o sa razi din melcul de impingere si retract. Trebuie sa cumperi un cap cu diametrul de 100-125, ca sa-l prelucrezi. Link spre comentariu
utzy Postat Iulie 18, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2011 Stiti vreo sursa de asa ceva ? Astea le-am gasit pe Ebay . Link spre comentariu
cnc_step Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Stiti vreo sursa de asa ceva ? Astea le-am gasit pe Ebay .Du-te in obor ca am vazut acolo. Cum intri, te duci in spate , in stanga si gasesti. Link spre comentariu
mihaighe Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Stiti vreo sursa de asa ceva ? Astea le-am gasit pe Ebay .Du-te in obor ca am vazut acolo. Cum intri, te duci in spate , in stanga si gasesti.Vezi ca userul este din Bacau si este cam greu cu oborul,asa santem noi cei din provincie nu prea avem multe alternative. Link spre comentariu
utzy Postat Iulie 18, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2011 Totusi nu stiu daca se gaseste chiar modelul asta in Obor . Probabil sunt universale tot cu 4 bacuri dar cu stringere la cheie . Link spre comentariu
radu cnc Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Salut,Sepot folosi universale de 80mm, sau de 100mm sunt de cumparat de pe Ebay.de.Trebuie neaparat modelul acela? Dupa parerea mea este un universal scump si de precizie.Cu stima. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 ...Trebuie neaparat modelul acela?...Dupa cat imi dau eu seama, este un universal cu auto-strangere. Probabil este mult mai productiv si aceasta este calitatea urmarita de user. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 18, 2011 Administratori Partajează Postat Iulie 18, 2011 asta e mai nasol de-l strans ca unu normal cu cheie ca strangerea se face cu cele 2 betze din imagine Link spre comentariu
utzy Postat Iulie 19, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2011 .......Dupa cat imi dau eu seama, este un universal cu auto-strangere. Probabil este mult mai productiv si aceasta este calitatea urmarita de user. Exact , imi trebuie sa lucrez cit mai rapid cu el si nu imi trebuie neaparat stringere masiva , se lucreaza cu materiale moi , exclus oteluri , alame , bronzuri...Prin faptul ca barele or sa fie patrate stringerea nu trebuie sa fie foarte fortata , se limiteaza mult inconvenientul rasucirii barei in universal . Link spre comentariu
radu cnc Postat Iulie 19, 2011 Partajează Postat Iulie 19, 2011 Salut,Nu stiu cat timp se castiga, universal cu tije versus cel cu cheie, eu unul nu m-as complica si as achizitiona unul cu cheie si l-as adapta.Strungul trebuie sa fie foarte mic ca sa se merite efortul adaptarii unui universal neconventional.Cu stima. Link spre comentariu
profesorul01 Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 SALUTARE,Legat de universalele cu 4 bacuri:-cand se folosesc?-cu ce sunt mai bune sau de ce sunt mai bune decat cele cu 3 bacuri?-se poate strange fiecare bac in parte la orice tip de universal cu 4 bacuri(sau se strang toate 4 odata la fel ca le cele cu 3 bacuri)?-ce pot face in plus fata de cele cu 3 bacuri?Va intreb pt ca avut ocazia sa cumpar unul dar nu stiu nimic despre ele!.MULTUMESC Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum