Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificare boxe Visaton

bucegi

Postări Recomandate

Ei, prea putini folosesc difuri /incinte de 16 ohmi - "nu scot putere" :rade: Tine seama ca nu ma refeream la tine, care esti un caz special, ci la userii obisnuiti de pe forum care vor sa se joace cu ceva incinte.La mine se adunasera candva piese de test de peste 3000 lei, dar intradevar includeau si componente electronice generale, nu doar pt incinte. Evident ca am mai vandut din ele, am mai folosit la unele proiecte de uz personal si astfel sumele blocate s-au mai diminuat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Shambala

9

• CBI

8

• bucegi

7

• Sharky

6

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 4 săptămâni mai târziu...

hai omule ca ajunge :rade: .Esti de pominae veche povestea ta,sunt multi care au trecut prin eanu esti primul nu esti nici ultimulbisnitza merge inainte,daca te prinzi ca e papagal,bine,daca nu,NU-TI BAGA MANA-N BUZUNAR!scrie si tu la rubrica de feedback ca ai fost nemultumit de acea persoana/firma si lasa forumul in pace ca iti pierzi credibilitatea,nici nu activeaza aici din cate stiu

Link spre comentariu

daca ma poate ajuta cineva si pe mine...Am o incinta sony la care s-au dus difuzoarele. Am bagat in ele alt dif de medii si un tweeter dar cu filtrul care era la incinta se aud inaltele prea tare.Filtrul pentru inalte e format din un condensator si o bobina.Pentru a reduce tweeterul, am inseriat inaintea condensatorului o rezistenta.Treaba e ca nu am fost multumit de reducere decat cu o rezistenta de 15 ohmi, 10W.Are vreo influenta negativa asupra tweeterului sau amplificatorului? Ar trebui modificata?Stiu ca nu asa se procedeaza dar nu imi permit deocamdata alta incinta sau difuzoare.In varianta asta sunt multumit de rezultat dar nu am vazut niciunde pusa o rezistenta asa mare, deaia intreb.Multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări