luc Postat Decembrie 19, 2005 Partajează Postat Decembrie 19, 2005 vreau si eu o scheme de modulator av cat mai simpla (cu un tranzistor ,doi)vreau sa o atasez la un dvd player.vreau sa o construiesc eu ca sa ies cat mai ieftin. Link spre comentariu
blueicon Postat Decembrie 22, 2005 Partajează Postat Decembrie 22, 2005 Poti folosi unul dintr-un video defect.E cel mai simplu si de calitate.Oricum nu vei putea face unul cu un singur tranzistor iar calitatea la ceva simplu va fi indoielnica.Sigur gasesti in talcioc sau pe la un atelier de depanareiar pretul nu ar trebui sa depaseasca 10 lei.Ii dai 12 V si a+v si gata..il ai stabil . Link spre comentariu
luc Postat Decembrie 22, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2005 stiu am mai montat astfel de modulatoare,dar acum nu aveam timp sa umblu prin talciocuri,iar prin magazine nu se gaseste.facusem mai demult un modulator ptr imagine dar acum vreau sa aiba si pe sunet,e putin mai complicat ptr ca trebuie ca purtatoarea de sunet la distanta de 5,5mhz fata de cea de imagine,iar cu doua oscilatoare cu bobina,nu stiu ce stabilitate va fi. Link spre comentariu
one Postat Decembrie 22, 2005 Partajează Postat Decembrie 22, 2005 Eu am luat din targ cu circa 2lei o placa de la un joc video cu sunet si imagine. Nu pare prea complexa, dar zic eu ca daca vrei sa iesi cat mai ieftin tot aici ajungi :smt076 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum