Vizitator carnal Postat Iulie 20, 2011 Partajează Postat Iulie 20, 2011 ma rog,,ce legatura are comentariul dvs cu cerwin vega?,,si da,,abia acum,,probleme ceva,,,gogule?mai bine mai tarziu decat niciodata,,,nu?,,stima Link spre comentariu
dragon82 Postat Iulie 24, 2011 Partajează Postat Iulie 24, 2011 Iar daca vrei sa le vezi PUTEREA cauta ceva Rammstein in format CD sau FLAC.Daca vrei sa le testezi sensibilitatea incearca asa cum s-a spus Diana Krall,ceva Lounge,ceva Buddha Bar,Cafe Del Mar,Enigma,Era,Gregorians etcApoi ca sa ai o experienta diferita(net superioara) cu aceleasi formate audio,conecteaza playerul la amplificator pe canal Optic sau Coaxial.Diferenta e ENORMA fata de orice alt cablu.... Link spre comentariu
Vizitator carnal Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 din pacate nu am intrare optica pe "scula mea din '85'',dar am sa investesc ceva banuti intr-o placa audio mai de actualitate ca sa zic asa,,oricum pe flac-uri se aud super cerwin vega ve-15,,,si pe mp3, 256/320kbps e ok,,deja am 15 gga de muzica anii '90(preferata mea) pe flac-uri,,totusi nu pot sa dau in ele prea tare in apartament(stau la parter,nu am vecini sub mine)dar vibreaza geamurile de la intrarea in scara daca pun ceva volum,,ma rezum la a asculta decent,in casa,,la o bere cu prietenii,,,si draguta de fiimea(7 ani) a lipit abtipilde pe un bass de la o boxa care am lasat-o fara masca,,hanna montana,,,,asta e,,,se aud la fel,,,,k,,,astept comentariile,,parerile voastre Link spre comentariu
Vizitator carnal Postat August 6, 2011 Partajează Postat August 6, 2011 am facut o mica experienta:,,scos dometweeterele si pus in loc horntweeterele de la unitrele mele de 110w(se potrivesc la sistemul de prindere,,si,,am inalte mai bune(asta si datorita hornului care directioneaza sunetul),drept urmare am comandat 2 tweetere tonsil 9/100 gdwk (cele de pe unitre aveau 9/70 gdwk astea sunt si pe modelul de 150w de la untra)sunt cu ferrofluid si gama de frecvente exact ca dometweeterele originale,,sunt duble ca greutate fata de originalele cerwin vega,,,cele scrise aici sunt doar parerea mea in materie de sound etc,,am prieteni care miau zis ca dupa gustul lor in materie de sunet nu ar fi schimbat dometweeterele,,,deci,,,parerea mea si atat,, Link spre comentariu
helyon Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 salut, "carnal"! mai ai ceva la vanzare din boxele Unitra? m-ar interesa si pe mine .. una-alta. Link spre comentariu
Vizitator carnal Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 am 2 unitre de 110w modelul cu difurile nichelate pe mijloc(calota)impecabile,,bobine originale,,plus mastile de protectie si suportii lemn,,,,si separat mai am 2 boxe +filtrele din ele,,fara difuri,,tot de unitra 110w Link spre comentariu
suat Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 carcasa dif-ului e din aluminiu ntratat pentru a conferi dif-ului rigiditate.. materialul carcasei trebuie sa fie... amorf... Nu e din aluminiu pentru racire. Dintre a se auzi bine si a face.. galagie... e cale lunga. La sunet conteaza mult si ampliifcatorul cu care dai in eleBoxele se pot arde inaintea sigurantei.. foarte usor. Acum.. intreb si eu.. ca am citit.. cred eu.. o tampenie cusigurante si distorsiuni? Adica daca stau cu amplificatorul in clip, si folosesc boxe protejate cu siguranta.. o sa aud curat? Mi se pare o gluma buna sa faci sonorizari cu asemenea scule.FLAC = Free Losles Audio Codec, dar.. ce diferenta vezi tu intre felul in care suna un MP3 de 120 kb, pe placa onboard si audigi? De regula.. ieftin si bun nu exista. Link spre comentariu
Vizitator carnal Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 placa de sunet nu e onboard e un audigy 2 inca destul de bun reda pe 24 biti,,dau in ele(am mentionat anterior)cu un technics su-v4x fabricat cam de prin 1984--85,,o scula buna,,,,si daca imi dau seama de diferenta de sunet intre 128kbps si sa zicem 256 kbps,,nu mai zic de flac,,inseamna ca redau destul de bine cerwin-urile,,cel putin pt.gustul meu,mentionez ca le-am modificat cu 2 horntweetere tonsil gdwk/100(unitra)inlocuind astfel dometweeterele originale si le-am facut mai aproape de gustul meu in materie de sunet(eu avand ani de zile 4 bucati unitre de 110w),ideea este ca isi merita banii boxele astea(cam 2400 ron perechea),si sau descurcat onorabil in fata a aproape 70 de invitati la salon in restaurant,,pe bune,, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum