Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

2 amplificatoare defecte

Vizitator newjomo

Postări Recomandate

Vizitator newjomo

am doua amplificatoare 1.jvc a-gx2 cu stk4191 stereo prajit 2.akai am-a1 cu stk 4141 stereo si asta fiind prajitam cumparat cele doua stk dar dupa inlocuire jvc are si o protectie pe boxa care nu cupleaza cu stk cel nou iar cel de pe akai imi da un bazait urat in boxe daca ma puteti ajuta cu o schema sau o idee despre ce ar putea sa aibatensiunile masurate sunt bunejvc fara stk cupleaza protectia

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator newjomo

restul pieselor am verificat sunt 3 tranzistori cu toti si 3 diode rezitentele sunt bune chiar nush ce ar putea sa fie asta e clar ca sunt contrafacute dar chiar si asa contrafacute tot ar trebuie sa mearga ceva timp poate si-a pierdut vreun condensator valoarea

Link spre comentariu
Vizitator newjomo

am sa incerc daca am timp sa fac shema din datasheet-ul stk daca mai functioneaza daca nu renunt si folosesc trafu si filtraju si ii pun doua kituri cu darlington si gata.chinezariile astea de stk nu se merita efortul sa incerci sa repari un amplif cu asa ceva mai bine il faci de la 0.ms mult pt suport si data viitoare o sa postez la sectiunea potrivita.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări