Vizitator rykymaru Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 am niste boxe rft 35w cu difuzorul de joase l2921 de la tatal meu . Le-am pus la un amplificator sony ta-f170 care are 50-60w sau cel putin asa cred... credeti ca se pot arde daca dau volumul mai mult de jumate? Link spre comentariu
Luca Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Cel mai probabil se va arde amplificatoru sony ta-f170 , Nu rezista la sarcini de 4 Ohmi la volum mare. iar difuzoru de Bass din boxele RFT este de 40 Watii Link spre comentariu
Vizitator rykymaru Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 amplificatorul suporta si 4ohmi pe canalul A ... m-am interesat... si nici nu se incinge cand dau pe la jumate ... mie imi este frica sa nu ard boxele pt ca mi se par foarte bune fata de cele din ziua de azi:D Link spre comentariu
Luca Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Cam greu sa le arzi. asculta la volum moderat.. Faza cu 4 Ohmi din Modelu acela de amplificator este reclama. Oboseste repede pe o asemenea sarcina. Specificatii amplificator sony ta-f170: Link spre comentariu
Vizitator rykymaru Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 multumesc pentru raspunsuri Link spre comentariu
zal Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 La un amplif construit solid, puterea debitată pe 4 Ohmi ar trebui să fie aproape dublă faţă de cea debitată pe 8 Ohmi (atenţie că asta nu înseamnă că se aude de 2 ori mai tare pe 4, doar consumă dublu din priză). Ori ampliful în discuţie are o diferenţă mică de putere, e de fapt construit ptr 8 Ohmi, dar suportă şi boxe de 4 la volum mai mic, care să nu depăşească mult curentul maxim debitat de trz finali în cazul normal, cu boxe de 8 Ohmi.Sper că te-am lămurit.P.S. Puterea se ''citeşte'' în toată banda audio (20Hz-20kHz), din datele amplifului. Adică vreo 30W reali pe canal. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum