Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

seruire internet

mk3_cdj

Postări Recomandate

Bunaam tot auzit si am si vazut pe internet ca se poate trimite de la laptop conectat prin cablu internet prin wifi. Pe win 7 si vista e usor dar pe xp nu prea imi iese, am nevoie pt ca am iphone si imi care cate odata internet wierles.stiti cumva va roc cum sa fac sa mearga asa ceva ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mk3_cdj

1

• E_manuel

1

Top autori în acest subiect

Ai nevoie de un router wireless, merge indiferent ce sistem de operare ai avea.O sa ai nevoie daca ai internet cu parola la conectare prin iphone sa ti se ceara userul+parola, oricum iti recomand sa ai activa functia respectiva pentru ca internetul wireless se fura, merge indiferent ca ai Windows 7, Vista ori XP.Dupa ce ai conectat acel router, pur si simplu dai cautare din telefon apoi restul o sa-ti fie usor.

Link spre comentariu
Vizitator Florin_alin1984

La network connections --> Set up a home or small office network, citeste atent fiecare pas, dupa 2 apasari pe butonul next, trebuie sa selectezi ca pc-ul tau se conecteaza direct la internet si alte computere se conecteaza prin el, adica bifezi prima, dupa aceea te intreaba care este dispozitivul cu care se conecteaza pc-ul tau la internet ( in cazul tau LAN- prin cablu), la urmatorul pas te intreaba cu ce dispozitiv vrei sa share-uiesti internetul ( in cazut tau WI - FI)... sper sa te descurci, numai sa citesti atent ce te intreaba.... :daTin sa te anunt ca o data facuta aceasta modificare nu te mai poti conecta la o retea wi-fi, pana ce nu reconfigurezi din nou reteaua pc-ului

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări