adrianbodor Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Buna am cateva intrebari care ma pun in dilemaAm in casa toate prizele cu impamantare facuta corect si as dori sa pun separator galvanic la cablul de tvs care intra in apartament apoi in ampliful de semnal, acum intrebarea mea... daca ampliful este langa doza de la usapot sa-l inpamantez la cablul verde-galben al dozei care corespunde evident cu inmpamantarea prizelor?acest amplif ca mai toate spliterele au un surub dedicat....iar a doua nelamurire, cablul de retea FTP este tras prin perete apoi ajunge la priza. Pentru a avea efect impotriva interferentelor ar trebui legat un capat la pamantare direct in doza prizei la firul verde-galben dar ce ma pune in dilema este ca mai departe din priza cablul FTP intra in Surge Arrestor APC apoi in router si chestia e APC-ul nu are conectori ecranati built-in ci sunt din plastic .... in felul asta pamantarea de la router se mai transmite la priza??? Mentionez ca toate mufele sunt cu ecran si priza la fel apoi firul de ecran este conectat la firul verde galben.Multumesc Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Cablu TV e deja legat la impamantare.Eu as zice sa nu le legi la impamantare... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum