damian_sandel68 Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Buna seara, va rog,schema electrica, daca ma poate ajuta cineva. Ramane amorsat in permanenta triacul care comanda pompa. L-am verificat si este ok.(nu este in scurt). Va multumesc. Link spre comentariu
gcom61 Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 Verifica presostatul;este posibil sa [ nu vada] ca s-a golit cuva. Link spre comentariu
cosmos Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 w855 si atat, nu mai are notat pe eticheta din spate ceva de genul acesta w855wg... etc Link spre comentariu
YO2LFF Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Sfatul meu este sa schimbi triacul. Masurat cu instrumentul poate sa para bun dar la tensiunea retelei sunt alte conditii . Verifica si rezistentele din grila (in special cea dintre grila si masa, cca 10K , de obicei se intrerupe, foarte important!).Cu stima! Link spre comentariu
damian_sandel68 Postat Iulie 19, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2011 Buna ziua, Presostatul este ok. Pe eticheta din spatele masinii mai scrie printre altele; W1032 BR. Triacul l-am verificat cu sarcina (bec) de 100W. Am comandat circuitul integrat tda 1085 pe care-l banuiesc defect. O sa va comunic dupa aceea daca am rezolvat defectul. O schema mi-ar fi de mare folos. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum