Vizitator sergiu9my Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Salut. Am primit un casetofon marca si modelul de mai sus,dar are mufele taiate si nu stiu care,cum vine...As vrea sa stiu daca puteti sa ma ajutati cu o schema ceva pt modelul asta ca am cautat peste tot si nu gasesc....Multumesc anticipat Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Nu are mufa in spate?Daca are pune o poza in care sa se vada pinii si iti notez pe poza legaturile. Link spre comentariu
Vizitator sergiu9my Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Asta e tot ce am :)In poza in care tin mufa aia in mana undeva in mijloc,pare ca lipseste un fir;sau acolo nu trebuie sa fie nimic ?? Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Ti-am notat pe poza alimentarile si masa.La difuri se vad inca firele.Sper sa te descurci. Link spre comentariu
Vizitator sergiu9my Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Iti multumesc mult! Am sa ma apuc imediat de treaba Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum