Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

siemens siwamat plus 3403

Vizitator janjaq

Postări Recomandate

Vizitator janjaq

salutare ! are cineva idee cum se curata o masina de spalat siemens siwamat plus 3403?nu-i gasesc filtrul de scame (asa cred ca se numeste) .merci anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

Vizitator nicji

Am acasa masina de spalat model siwamat 3301.La masina mea in fata , in partea de jos, dau ornamentul la o parte(nu are suruburi , trag pur si simplu de el), si are un capac filetat .Se da jos capacul si ai acces la paletele motorasului de avacuare a apei.E posibil ca acolo sa se fi strans mizerie si din cauza asta sa nu faca evacuarea apei.

Link spre comentariu
Vizitator janjaq

Am acasa masina de spalat model siwamat 3301.La masina mea in fata , in partea de jos, dau ornamentul la o parte(nu are suruburi , trag pur si simplu de el), si are un capac filetat .Se da jos capacul si ai acces la paletele motorasului de avacuare a apei.E posibil ca acolo sa se fi strans mizerie si din cauza asta sa nu faca evacuarea apei.

am gasit capacul ala de care spui dar nu se scoate de tot , doar se desfileteaza pana la un punct si atat . mai are are un furtun lateral cu un fel de juja de plastic in el , l-am scos si am pus masina sa clateasca si sa scoata apa si pe acolo nu iesea mare lucru , am sa mai incerc ...oricum merci!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări