tiby_1981 Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Se ocupa cineva de rescriere bios?Am nevoie de un cip cu programul aferent pentru o placa de baza:Asus M2N-X socket AM2?Rog o oferta de pret aici s-au pe mesaj privat. Link spre comentariu
cristi_ozana Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Se ocupa cineva de rescriere bios?Am nevoie de un cip cu programul aferent pentru o placa de baza:Asus M2N-X socket AM2?Rog o oferta de pret aici s-au pe mesaj privat.Intra pe saitul celor de la ASSUS si vezi ca acolo gasesti programul de instalare a draivarului pentru bios si se poate instala foarte usor. Eu am instalat un upgrade de bios chiar pe calculatorul de pe care iti scriu. Placa de baza este ASSUS M2n4. Link spre comentariu
tiby_1981 Postat Iulie 13, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2011 Problema este ca placa este moarta complet....Pinul de alimentare a bios-ului are 100ohmi in ambele sensuri.Deci am nevoie de un bios nou care sa fie scris si cu softul aferent. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum