i0nutzb Postat Decembrie 19, 2005 Partajează Postat Decembrie 19, 2005 eu zic să dai 15 lei să-ţi iei altă placă :drac: Link spre comentariu
Nemesis Postat Decembrie 19, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2005 eu zic să dai 15 lei să-ţi iei altă placă :drac:Ce glumetz mai esti :finga: ,doar v-am prevanit sa nu-mi veniti cu idei de astea :smt003 .Pai chiar tu ziceai undeva (in leg cu reinstalarea windows-ului) ca daca nu cunosti cauza nu poti controla efectul. Daca imi iau o alta placa si face la fel ce fac ? Ma duc iar la magazin si-mi iau un bratz de placi de retea si ma pun sa le testex pe toateeeee :supz: ?Si ce m-as mai rade ca la toate sa faca la fel :weedman: :weedman: .Redevenind seriosi sper sa reusesc sa pun diseara pozele cu bios-ul meu si poate rezolvam ceva :yawinkle: . Link spre comentariu
Nemesis Postat Decembrie 19, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2005 He he he i-a uita-ti aici baietii mosului sa vad daca mai avetzi sfaturi si de acum incolo :snakeman: :finga: . Link spre comentariu
Nemesis Postat Decembrie 19, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2005 si aici Link spre comentariu
Nemesis Postat Decembrie 19, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2005 si chiar si aici.Imi cer scuze ca atashamentele sunt asa de mari , insa ele se pot sterge odata cu rezolvarea problemei mele :yawinkle: .Astept noi sfaturi :supz: Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Decembrie 19, 2005 Partajează Postat Decembrie 19, 2005 nu are nici o treaba cu setarile de bios.placa de retea e cea ce intra cu boot from network.vezi pe placa daca e ceva montat pe soclu,daca da scoate componenta respectiva si incearca fara. Link spre comentariu
Nemesis Postat Decembrie 20, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2005 De ce nu cititi toate post-urile dintr-un topic inainte de a va da cu parerea ?Eu parca am zis ca m-am uitat si pe placa si nu poate fi scos nik de pe ea (jumpere sau componente pt ca nu are componente demontabile ''cu mana goala'').Intr-adevar placa are un soclu pt un integrat ceva dar acolo nu e pus nik (daca va ajuta cu ceva o sa va pun maine o poza cu placa).Prietenul asta care mi-a facut pozele la bios a zis ca si el are placa de baza Gigabyte ca si mine (nu chiar acelasi tip) . Si mi-a mai zis ca a avut si el problema cu boot from network (si la fel ca la mine - bios-ul nu era setat pt bppt-are de pe retea).La chemat pe tipul de la care a luat placa de baza (ca placa era la mana a doua) si respectivul cica a facut ceva ''comenzi in bios'' (a nu se intelege setari ci comenzi) si cica nu a mai aparut dupa aia boot from network.Faza nasoala e ca prietenul asta al meu nu-l mai gaseste pe tip-ul respectiv care poate mi-ar zice cum sa fac sa scap de buba asta. Au ei ceva conturi nereglate (ceva tzepe cu placa aia de baza) si cica tipul s-a dat ''la fund'' sau in fund :finga: Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Decembrie 20, 2005 Partajează Postat Decembrie 20, 2005 Faza cu boot from network a aparut inca e cand era calculatorul nou.M-am gandit si eu ca poate o fi vreun jumper ceva pe placa de retea prin care sa-mi rezolv problema , da nu am gasit nik :toimonster: .uite ca tocmai le-am recitit.si tot de ce ai amintit e ca te-ai uitat de jumper daca e ceva.daca nu mai stii ce ai spus ... si ce nu si repede sari cu reprosuri.cat despre comenzi in bios,nu cred ca biosul accepta comenzi un mod normal ci doar setariGigabyte GA-8IE se pare ca are placa retea integrata,e dazactivata din bios?la integrated peripherals aia e tot ce e? nu mai e o fereastra cu optiuni inaintea celei aratate de tine?daca nu incearca la boot-are shift + F10 ar trebui sa accesezi boot agent si poate-l poti configura de acolo.http://www.compactpc.com.tw/files/eBox_ ... manual.pdfsi gata.scuza-ma ca mi-am dat cu parerea. Link spre comentariu
Nemesis Postat Decembrie 20, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2005 Scuza daca s-a simtit cineva jignit , insa nu imi place sa vb de 2 ori si sa tot zic ''nu vezi ca deja am incercat si asa ?''.Stiu foarte bine ce am scris in mare , numai ca in momentul cand am scris postul respectiv mergea netu f prost la mine si de aceea mi-o fost lene sa ma uit sa vad exact ce am scris in posturile anterioare.Modelul meu de placa de baza nu are placa de retea incorporata (este prevazuta pe cablajul placii de baza , dar nu are piesele puse - lipseste parca un integrat).gabiz_ro imi pare rau ca te-ai suparat , nu am nimic cu tine , am explicat mai sus motivele pt care am scris ce am scris in post-ul anterior (ma refer la partea critica :snakeman: ) si chiar te rog daca mai ai ceva sfaturi in leg cu topic-ul asta sa nu le tii numai pt tine :finga: Link spre comentariu
Nemesis Postat Decembrie 20, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2005 Scuza daca s-a simtit cineva jignit , insa nu imi place sa vb de 2 ori si sa tot zic ''nu vezi ca deja am incercat si asa ?''.Stiu foarte bine ce am scris in mare , numai ca in momentul cand am scris postul respectiv mergea netu f prost la mine si de aceea mi-o fost lene sa ma uit sa vad exact ce am scris in posturile anterioare.Modelul meu de placa de baza nu are placa de retea incorporata (este prevazuta pe cablajul placii de baza , dar nu are piesele puse - lipseste parca un integrat).gabiz_ro imi pare rau ca te-ai suparat , nu am nimic cu tine , am explicat mai sus motivele pt care am scris ce am scris in post-ul anterior (ma refer la partea critica :snakeman: ) si chiar te rog daca mai ai ceva sfaturi in leg cu topic-ul asta sa nu le tii numai pt tine :finga:O sa incerc ce ai zis tu da mai tarziu ca trebuie sa plec la scoala. Link spre comentariu
i0nutzb Postat Decembrie 20, 2005 Partajează Postat Decembrie 20, 2005 dacă spui că ai Gigabyte, când eşti în bios apasă CTRL+F1 îţi vor apare ceva opţiuni în plus.. vezi poate găseşti ceva :)succes şi ţine-ne la curent :w00t: Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Decembrie 20, 2005 Partajează Postat Decembrie 20, 2005 no problem. cumva nu e in loc de componenta lipsa din soclu pusa o memorie gen 93c46? daca da e posibil in ea sa fie trecuta o optiune de boot from network. (si probabil asa e. vezi ce e si pe aici http://www.miksvik.it/Driver_W2k/Gigaby ... 39/Driver/ Link spre comentariu
Nemesis Postat Decembrie 20, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2005 Stiam si de faza cu ctrl + f1 (de fapt pozele alea cu bios-ul sunt facute dupa ce am dat ctrl + f1 ) .Nici de acolo nu pot face nik.Stiu ca totul pare a fi setat cum trebuie numai ca :supz: nu obtin ceea ce vreau , asa ca .... mai astept recomandari Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Decembrie 20, 2005 Partajează Postat Decembrie 20, 2005 totusi shift f10 ai incercat? atunci cand e in secventa de boot from network.uneori (parca se poate seta asta din meniu) nu apare mesajul de press shift f10 to configure boot rom. Link spre comentariu
one Postat Ianuarie 1, 2006 Partajează Postat Ianuarie 1, 2006 Daca problema ai avut-o de cand ai luat calculatorul, mai ai garantie la placa? Poate....In rest, sunt depasit. O fi vreo problema din bios, daca setarile sunt facute corect si nu merge cum trebuie... Du-te la garantie sa iti faca aia bios update, daca faci tu am impresia ca pierzi garantia. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum