ROBEERT Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 Buna seara stimati colegi. Astazi a venit un client cu un DVD " Orion " cu sursa pocnita rau. Pe eticheta lui scrie urmatoarele modele: -GDVD 900 -DVD 900 Dupa cum o sa vedeti in attach in special in picture 002 ( partea parlita ), ce-i marcat cu rosu este pocnit ( cel putin o rezistenta i s-au topit terminalele si a fost si sarita de la locul ei ). Problema este ca nu se stie care a fost ohmajul acesteia. Partea de reactie este varza, inclusiv optocuplorul si el a ramas fara " carapace ". Bine, n-ar fi o problema optocuplorul, ci rezistenta. Cred ca a fost " curentat " de vreun traznet acest DVD. Acum rugamintea mea este daca are cineva schema acestei surse. Am gasit eu o schema de la un DVD " Denon " tot model DVD900 dar este diferita cu ce-mi trebuie mie. http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... VD900.html Stiti ca nu este de joaca cu tatonatul pieselor in partea de reactie a sursei. Multumesc. Link spre comentariu
Spitfire Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 Uitati-va ce tensiuni scoate, scrie pe placa, si adaptati alta sursa de DVD... Link spre comentariu
ROBEERT Postat Iulie 12, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2011 Eu stiu? Poate oi reusi sa gasesc schema si s-o repar. :nas:Asa s-o luam pe cea dreapta, as putea sa-i pun un UPS001 si treaba e mult mai simpla. Link spre comentariu
ROBEERT Postat August 21, 2011 Autor Partajează Postat August 21, 2011 Buna seara. Cam tarziu rezultatul. Clientul a zis " prieteneasca propozitie " si anume: " Imi iau altul ". Si, " s-a evaporat ". Oricum multumesc celor care au vrut sa ma ajute.Ii pusesem o sursa UPS001 si mergea brici, dar prietenul client n-a vrut, asta e. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum