Vizitator Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 (editat) De regula nu ma bag in ciorba altuia insa daca apare o eroare e bine sa o corectez. Exemplul dat de tine este putin relevant in aprecierea calitatii prestatiei si a amp-ului si a boxelor. Evaluarea obiectiva se face cu muzica instrumentelor cu coarde , de suflat, si percutie. adica bogatie armonica, timbrala si tranzienti. In exemplul tau este vb de tonuri sintetice, sarace, lesne de reprodus si care nu releva nimic. Bum-tztz. Ok, politicaly corect iti spun ca nu am nimic cu gusturile, fiecare cu a ma-si, ideea e sa fi multumit. Dar eu zic ca e prea putin, premise false-concluzii false. Iti respect parerea aici...exact asta am vrut sa demonstrez dar unii sunt slabi de cap sa inteleaga sau se cred prea destepti ca sa accepte parerile altora... exact cum am spus mai sus despre aceste boxe ca sunt proaste pe dinamica la medii ... la urma urmei , Canton se vand la bani putini, deci sa nu te astepti la mare sunet . Eu le-am inteles dupa 2 saptamani de audienta zilnica , cu toate ca la inceput m-au impresionat si scrisesem ca sunt foarte tari. Inalte si bass cat cuprinde , deci bune cam pentru muzica HOUSE underground si pe unele Jazz gen Miles Davis ...dar medii, moarte si de aici nerecomandat pentru populara, simfonica, ambientala, chiar si rock iar in filme parca nu tin pasul cu actiunea. Nu exceleaza pe sunet armonic, in schimb constructia a fost serioasa. Daca am suparat pe cineva , imi cer scuze. Eu vreau sa ajungem la o concluzie si sa discutam despre ceea ce ne place - adica ceea ce am avut sau vrem sa experimentam. Este unul din hobby la urma urmei , eu mi-am impartasit parerea . Imi plac boxe si sunet calumea dar nu poti sa cunosti un lucru pana nu il ai pe mana . Si vrei sa gasesti boxe perfecte mai ales daca esti ca mine si asculti toate genurile de muzica. Unii unseri de aici ma acuza pe mine ca om , de parca as avea o vina pentru lucrurile astea cand am vrut doar sa discut despre ele , nu despre mine personal... Ei considera ceva personal si nu inteleg ca trebuie sa discutam de un anumit produs , nu de oameni ca ar fi prosti sau destepti prin ceea ce experimenteaza. Am spus in alt post ca nu am posibilitatea de boxe de mii de euro care probabil ar suna perfect , dar care or fi alea perfecte la bani mai putini ? E...nu cred ca stie cineva aici pentru ca nu le-a avut pe toate ca sa ii lom in considerare parerea. Deocamdata avem pareri doar la ce am ascultat si vrem pareri despre boxe, nu despre oameni !! Editat Ianuarie 25, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 (editat) .... muzica care ii creeaza proprietarului acea stare care il face sa le pastreze. Pai ce sa inteleg prietene din asta ?!! dau un exemplu : tie daca iti plac cum se aud niste boxe Jazz , iar mie imi plac Onkyo Scepter 5001 , asta inseamna ca Jazz sunt boxe bune prin faptul ca le ai tu si te lauzi cu ele ??? Sau de exemplu, discutam de boxe bune in buget redus si in cazul in care tu detii doar Jazz , inseamna ca intri in categoria audiofil si le pastrezi cu drag ?? Ca asa daca gandim logic, pe piata second, am vazut niste Jazz vandute cu 300 Ron iar Technics SB-CS75 cu 200 Ron si la urechea unui audiofil cu experienta , acele Technics face caca pe sunetul boxelor Jazz . Si eu le-am probat mai demult in casa la mine si nu as plati nici 50 lei pe Jazz Degeaba performa perfect pe simfonica daca nu fac fata la dum-dum iar omul asta vrea sa asculte (cazul tuburilor in general) si viceversa. Asa vezi ...pai ce sa fac cu niste boxe daca nu se descurca bine in toate genurile muzicale... Editat Ianuarie 25, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum