ph3e4r Postat Decembrie 17, 2005 Partajează Postat Decembrie 17, 2005 Cu ce pot lipi conul unui difuzor de suspensia aia de cauciuc? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Decembrie 17, 2005 Partajează Postat Decembrie 17, 2005 prenandez Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Decembrie 17, 2005 Partajează Postat Decembrie 17, 2005 Nu lipii cu super glue sau altele de genul acesta pt ca distruge membrana...ascultal pe NEx Link spre comentariu
ph3e4r Postat Decembrie 17, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2005 Deci prenandez sper sa nu distruga ceva ca am pus pe o bucata de mocheta si a cam arso probabil era de o calitate proasta mocheta. Link spre comentariu
Nemesis Postat Decembrie 17, 2005 Partajează Postat Decembrie 17, 2005 Si eu spun ca prenandez-u ar fi cel mai bun, pt ca se intareste suficient de lent ca sa ai timp sa faci mici ajustari in leg cu pozitia suspensiei pe suport.Ai totusi grija ca unele suspensii de alea de cauciuc au prostul obicei de a se impregna cu prenandez fapt care produce cutarea suspensiei de cauciuc si , daca nu esti atent , se poate descentra intregul sistem mobil.Oricum prin folosirea prenandez-ului , daca cumva ai lipit suspensia stramb, nu-ti ramane decat sa iei o seringa plina cu diluant si sa dezlipesti cu grija suspensia lipita prost. Totusi nu e bine sa exagerezi cu lipiri/dezlipiri repetate ale suspensiei pt ca o sa ramai fara ea :smt003 . Link spre comentariu
ph3e4r Postat Decembrie 17, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2005 Cum pot desface magnetu de la difuzor ca sa scot bobina? Sau cum pot ajunge la bobina aia de preferat sa se mai poata folosi dupa aceasta operatie :rolleyes: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Decembrie 17, 2005 Partajează Postat Decembrie 17, 2005 NU cumva sa desfaci magnetul de pe sasiudezlipesti suspensia de pe sasiul difuzorului prin inmuierea lipiturii cu diluantdezlipesti spiderul de pe sasiu tot cu diluantdezlipesti firele leonice de pe terminlele difuzoruluiin acest moment conul cu tot cu suspensii si bobina ar trebui sa iasa de pe sasiuspune te rog despre ce difuzor discutam, poate il cunosc mai bine sa pot sa-ti dau detalii mai exacte Link spre comentariu
ph3e4r Postat Decembrie 17, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2005 Niste trompete de sony xplod is pentru auto dar am dat cam tare in ele si o iesit conu si o rupt o spira acolo :rolleyes: Link spre comentariu
Bullix Postat Decembrie 24, 2005 Partajează Postat Decembrie 24, 2005 Nasol moment, ce sa zic... dar e o problema, totusi: de scos totu' afara... bun, de-acord, e simplu... Dar tu-ti dai seama ce inseamna sa pui la loc conul cu membrana + spiderul? Si sa nu ai nici o atingere bobina-magnet? M-as cam indoi... Adica imi imaginez ca: ori trebuie sa ai o mana de chirurg sa faci asta, ori e un dif atat de imens incat e destul spatiu intre magnet si cilindrul metalic din centru si atunci o fi, intr-adevar, mai simplu... dar totusi, m-ati speriat la faza asta!P.S. Prenandez, in nici un caz super glue, ca ala e foarte volatil si intra in membrana cat ai zice peste si pe langa faptul ca n-ai facut nimic, se rigidizeaza membrana si apoi... pa, la revedere dif...!!!!Craciun Fericit all!!!! :partyman: :supz: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Decembrie 25, 2005 Partajează Postat Decembrie 25, 2005 nu e atat de greu sa centrezi un difuzor :smt003 o metoda buna ar fi sa dai jos dustcap-ul si in momentul cand pui inapoi membrana cu spiderul pe ea si bobina sa pui intre intrefier si bobina prin locul dustcap-ului niste bucati de carte de vizita.rolul bucatilor de hartie este sa centreze membrana pana in momantul in care se intaresc adeziviicele mai bune experiente le-am avut cu 3 bucati plasate echidistant.MARE atentie sa aliniezi firele leonice la conectorii de pe sasiu ! (stiu ca pare ceva tampit de simplu, dar se intampla f des sa le pui aiurea :finga: ) Link spre comentariu
csl1131 Postat Decembrie 26, 2005 Partajează Postat Decembrie 26, 2005 MARE atentie sa aliniezi firele leonice la conectorii de pe sasiu ! (stiu ca pare ceva tampit de simplu, dar se intampla f des sa le pui aiureadaca iti dai seama rapid,inainte sa il pui de tot la loc e bine..dar daca nu...eu foloseam nu 3 bucati echidistante, si o hartie/carton de jur imprejur cam, mi s-a parut mai usor decat 3 bucati Link spre comentariu
ph3e4r Postat Decembrie 26, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2005 Leam pus usor inapoi. Dintro bucata de coperta am facut facit un cilindru si de acolo a fost simplu. Link spre comentariu
exxu Postat Aprilie 9, 2007 Partajează Postat Aprilie 9, 2007 Referitor la subiect am si eu o intrebare: cu ce se poate intari conul de hartie al unui difuzor? Problema este ca a facut o cuta la baza conului pe circumferinta si imi este teama sa nu se rupa pana la urma. Link spre comentariu
Vizitator cosmin_08 Postat Aprilie 12, 2007 Partajează Postat Aprilie 12, 2007 io am mai facut cu lac pe membrana si so intarit o tinut destul de bine cu lac de lemn dar mai poti incerca si sa diluezi putin prenandezu si sa iei o pensula si sa faci pe membranasucces!! Link spre comentariu
Vizitator sergent Postat Aprilie 13, 2007 Partajează Postat Aprilie 13, 2007 emaita! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum