Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Identificare componente

Postări Recomandate

Salut, m`am apucat sa reconditionez un amplificator audio auto, am nevoie de un tranzistor FMP2FU si o rezistenta BPR56.

am atasat poza cu piesele.. ma poate ajuta cineva ? unde gasesc ? please help !

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xardas

5

• BUGHIU

2

• remus68

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

si unde pot gasi acea dioda ? ca m-am uitat pe magazinele online de prin RO dar nu am gasit nicaieri nici originala nici echivalent

Prin sursele de calculatoare mai sunt diode duble.
Link spre comentariu

am inteles... cam ce diode ar trebui sa pun ? am pus 2 de acelas fel mai mici si le incinge, am pus 2 mai mari si nu le incinge insa intra amplificatorul in protect mode...

Link spre comentariu

normal.. am specificat ca RECONDITIONEZ un amplificator auto.... intai ma ocup de partea functionala apoi de potentiometre and stuff.deci cam ce diode ar trebuii sa folosesc ?

Link spre comentariu

S-ar putea sa mai aveti ceva probleme dupa diode(redresare)!! Daca cele mici le incinge si cu cele mari intra in protect,atunci.....mai are ceva dupa ele!!!V-a dat colegul datasheetul diodelor din aparat!! nu l-ati consultat??( 5 amperi,....)

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări