xardas Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Salut, m`am apucat sa reconditionez un amplificator audio auto, am nevoie de un tranzistor FMP2FU si o rezistenta BPR56. am atasat poza cu piesele.. ma poate ajuta cineva ? unde gasesc ? please help ! Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 1 - ala nu-i tranzistor - http://www.datasheetcatalog.org/datashe ... Xwqyzz.pdf. 2 - rezistenta e de 0,15 ohmi / 5W bobinata. Link spre comentariu
xardas Postat Iulie 12, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2011 si unde pot gasi acea dioda ? ca m-am uitat pe magazinele online de prin RO dar nu am gasit nicaieri nici originala nici echivalent Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 ...dar legati doua diode de putere ca in desenul dupa capsula de la cel din poza .....si ati rezolvat ,bineinteles cu parametrii celor originale Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 si unde pot gasi acea dioda ? ca m-am uitat pe magazinele online de prin RO dar nu am gasit nicaieri nici originala nici echivalentPrin sursele de calculatoare mai sunt diode duble. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 sigur dioda este arsa ? Link spre comentariu
xardas Postat Iulie 13, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2011 am inteles... cam ce diode ar trebui sa pun ? am pus 2 de acelas fel mai mici si le incinge, am pus 2 mai mari si nu le incinge insa intra amplificatorul in protect mode... Link spre comentariu
zal Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Eu văd şi un puţometru retezat total de pe placă. Link spre comentariu
xardas Postat Iulie 14, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2011 normal.. am specificat ca RECONDITIONEZ un amplificator auto.... intai ma ocup de partea functionala apoi de potentiometre and stuff.deci cam ce diode ar trebuii sa folosesc ? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 S-ar putea sa mai aveti ceva probleme dupa diode(redresare)!! Daca cele mici le incinge si cu cele mari intra in protect,atunci.....mai are ceva dupa ele!!!V-a dat colegul datasheetul diodelor din aparat!! nu l-ati consultat??( 5 amperi,....) Link spre comentariu
xardas Postat August 26, 2011 Autor Partajează Postat August 26, 2011 thanks... l`am rezolvat.. merge perfect ! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 27, 2011 Partajează Postat August 27, 2011 Salut! Spuneti-ne cum l-ati rezolvat ca pe viitor cineva sa nu mai fie nevoit sa intrebe aceleasi lucruri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum