Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vacanţe şi concedii

zal

Postări Recomandate

Reiau aici vechiul topic şi vă invit să postaţi pozele şi alte amintiri din vacanţele şi concediile voastre. Sper să devină nunnumai un loc de încîntare a ochilor ci şi un ghid ptr alegerea destinaţiilor viitoare.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• CIBY2

4

• ratza

4

• zal

2

• dragon82

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pana am mai cautat poze, a trecut timpul in care puteam modifica mesajul, asa ca mai pun cateva poze de la Ozunca. Recomandat celor care cauta liniste.

post-3882-139829291687_thumb.jpg

post-3882-139829291691_thumb.jpg

post-3882-139829291697_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Salut, hai sa pun si eu citeva fotografii din escapada mea in Italia. Totul a inceput cind am gasit doua bilete Madrid-Torino-Madrid la 16 euro/ 2persoane (pina la urma cu bagaje, taxe etc. am ajuns la 100 euro care, totusi, mi s-a parut un pret bun). Ne-am hotarit sa mergem in Valle de Aosta, aproape de granita cu Franta si Elvetia. Am inchiriat un Fiat (care ne-a placut tare mult) si...pe cai. N-o sa va plictisesc cu detalii ci doar cu concluzia: e alta lume, alta viata chiar comparata cu Spania (care se africanizeaza in ritm rapid).

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu

Alte poze:

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Nu m-a surprins sa intilnesc romani muncind in locurile cele mai izolate (in acest caz o fata intr-un castel si alta

intr-un hotel izolat, aproape de granita cu Elvetia, amindoua foarte de treaba ).

Un salut calduros forumistilor si o saptamina buna tuturor.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări