Vizitator robertiustin Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Salutare, Am incercat sa-mi fac un driver pentru un motor pas cu pas unipolar. Ca indicatii am urmat o schema logica bazata pe un 74194. Sursa de curent folosita este una ATX de la un PC. Problema maea este ca la iesire am tensiune dar nu am curent. Schemele si toate indicatiile le-am luat de aici: http://www.docstoc.com/docs/67604159/74 ... tor-Driver Apreciez orice ajutor, Robert Link spre comentariu
Dan57 Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 Cred ca ULN 2003 nu iti asigura curentul necesar pentru motorul folosit.Incearca sa folosesti alt integrat (ex.STA 471) sau chiar tranzistori de putere mai mare recuperati din diverse imprimante mai vechi. Link spre comentariu
Margean Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 Mai multe detalii, ce motor folosesti (de cati Amperi), cum ai masurat curentul la iesire. Teoretic nu poti avea curent 0, deci nu ai curent indeajuns, sau ce sa intimplat mai exact? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum