adi_0106 Postat Ianuarie 21, 2006 Partajează Postat Ianuarie 21, 2006 traim intr-o lume bolnava cu oameni bolnavi :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: masinile alea is facute pt concursuri .... nu sa te plimbi prin oras cu asa "scule" montate acolo - ca te ia dracu in masina Link spre comentariu
Vizitator BigL Postat Ianuarie 21, 2006 Partajează Postat Ianuarie 21, 2006 intr-adevar spl-ul atinge nivele periculoase pt.o auditie de 'interior',dar pe langa posibile amenzi daca te depisteaza astia, poti privi partea buna a lucrurilor , si anume ca nu intra un fraier in tine si zice ca nu stie de unde ai aparut ca nu te-a vazut , cu siguranta te aude de la o strada departare :lol: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 21, 2006 Partajează Postat Ianuarie 21, 2006 hmm, tre sa-mi iau o duba :snakeman: astept a iau la anu direct din Germania un Mercedes Vito obosit si sa-l dotez cu 4 basi de 800W horn loaded pusi pe un MX10000 cu sursa ridicatoare de tensiune (aia o sa fie o chestie interesanta....sunt curios de cate ori o sa-mi puste-n fata pana o sa o fac sa mearga.....mmm SMPS de 6KW) Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze Postat Ianuarie 21, 2006 Partajează Postat Ianuarie 21, 2006 traiasca DACIA !!! :smt081 :smt082 se dezmembreaza de la basssi inca ceva - cum se aude din afara ? se aude de la distanta mare ? se uita lumea dupa masina ? :smt006DA, lumea se uita dupa masina (chiar si cei din masinile alaturate) pentru ca pe langa bass se aude si toata caroseria vibrand... Nu cred ca ar rezista masina mea daca i-as monta o statie adevarata... pacat ca e difuzorul in 8 ohmi... Sa stiti ca de fiecare data ajung acasa cu dureri de cap de la bas, asa ca prefer sa ma las de experimente de-astea Link spre comentariu
adi_0106 Postat Ianuarie 21, 2006 Partajează Postat Ianuarie 21, 2006 DA, lumea se uita dupa masina (chiar si cei din masinile alaturate) pentru ca pe langa bass se aude si toata caroseria vibrand... Nu cred ca ar rezista masina mea daca i-as monta o statie adevarata... pacat ca e difuzorul in 8 ohmi... Sa stiti ca de fiecare data ajung acasa cu dureri de cap de la bas, asa ca prefer sa ma las de experimente de-astea asta vroiam sa aud :yahoo: :yahoo: durerile de cap pot fi de la faptul ca masina ta e monovolum - portbagajul comunica direct cu interiorul - fiind separate doar de o bucata de carton - la o masina cu portbagajul separat treaba va fi mai putin dureroasa pt cap => :smt018 :smt021 :axe: Link spre comentariu
FIXVID Postat Ianuarie 21, 2006 Partajează Postat Ianuarie 21, 2006 aleas pahse pluguri in hornuri?ce rol are ..cam uitat .. se face o dispersie mai buna a sunetului? Link spre comentariu
FIXVID Postat Ianuarie 21, 2006 Partajează Postat Ianuarie 21, 2006 sau pastreaza sunetul in faza :rolleyes: ? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 21, 2006 Partajează Postat Ianuarie 21, 2006 phaseplug-ul are mai multe scopuri:1. pastreaza distanta de la membrana la gatul hornului constanta2. micsoraza suprafata throatului3. asigura dispersia uniforma a fortelor pe suprafata membranei4. micsoreaza volumul throat chamberului (pt a urca mai bine in frecventa hornul, deoarece acesta isi pierde caracteristica de bandpass intr-o oarecare masura)5. pastreaza geometria necesara a hornului, in conditiile in care expansiunea peretilor este constanta sau in segmenteaste ar fi cateva din motivele pt care se folosesc phasepluguri Link spre comentariu
FIXVID Postat Ianuarie 21, 2006 Partajează Postat Ianuarie 21, 2006 dc nu se folosesc in hornurile comercializate de tine pt drivere? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 21, 2006 Partajează Postat Ianuarie 21, 2006 se gasesc, doar ca nu sunt vizibile :yawinkle: cand pui mana pe un driver , uita-te in spatele grilajului fin de sarma sa vezi phaseplugul din gatul acestuia.sunt mai mici , pt ca nu exista nevoia de mai mari, dar exista Link spre comentariu
Vizitator jax Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 sal, uite aici 2 incinte asa de 65L sunt atat de multumit, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum