Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incinta BP cu HP-15W - eroare

Vizitator Kimnotyze

Postări Recomandate

traim intr-o lume bolnava cu oameni bolnavi :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: masinile alea is facute pt concursuri .... nu sa te plimbi prin oras cu asa "scule" montate acolo - ca te ia dracu in masina

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

10

• adi_0106

6

• FIXVID

3

• Bogdi16

2

Top autori în acest subiect

Vizitator BigL

intr-adevar spl-ul atinge nivele periculoase pt.o auditie de 'interior',dar pe langa posibile amenzi daca te depisteaza astia, poti privi partea buna a lucrurilor , si anume ca nu intra un fraier in tine si zice ca nu stie de unde ai aparut ca nu te-a vazut , cu siguranta te aude de la o strada departare :lol:

Link spre comentariu

hmm, tre sa-mi iau o duba :snakeman: astept a iau la anu direct din Germania un Mercedes Vito obosit si sa-l dotez cu 4 basi de 800W horn loaded pusi pe un MX10000 cu sursa ridicatoare de tensiune (aia o sa fie o chestie interesanta....sunt curios de cate ori o sa-mi puste-n fata pana o sa o fac sa mearga.....mmm SMPS de 6KW)

Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze

traiasca DACIA !!! :smt081 :smt082 se dezmembreaza de la basssi inca ceva - cum se aude din afara ? se aude de la distanta mare ? se uita lumea dupa masina ? :smt006

DA, lumea se uita dupa masina (chiar si cei din masinile alaturate) pentru ca pe langa bass se aude si toata caroseria vibrand... Nu cred ca ar rezista masina mea daca i-as monta o statie adevarata... pacat ca e difuzorul in 8 ohmi... Sa stiti ca de fiecare data ajung acasa cu dureri de cap de la bas, asa ca prefer sa ma las de experimente de-astea :)
Link spre comentariu

DA, lumea se uita dupa masina (chiar si cei din masinile alaturate) pentru ca pe langa bass se aude si toata caroseria vibrand... Nu cred ca ar rezista masina mea daca i-as monta o statie adevarata... pacat ca e difuzorul in 8 ohmi... Sa stiti ca de fiecare data ajung acasa cu dureri de cap de la bas, asa ca prefer sa ma las de experimente de-astea :)

asta vroiam sa aud :yahoo: :yahoo: durerile de cap pot fi de la faptul ca masina ta e monovolum - portbagajul comunica direct cu interiorul - fiind separate doar de o bucata de carton - la o masina cu portbagajul separat treaba va fi mai putin dureroasa pt cap => :smt018 :smt021 :axe:
Link spre comentariu

phaseplug-ul are mai multe scopuri:1. pastreaza distanta de la membrana la gatul hornului constanta2. micsoraza suprafata throatului3. asigura dispersia uniforma a fortelor pe suprafata membranei4. micsoreaza volumul throat chamberului (pt a urca mai bine in frecventa hornul, deoarece acesta isi pierde caracteristica de bandpass intr-o oarecare masura)5. pastreaza geometria necesara a hornului, in conditiile in care expansiunea peretilor este constanta sau in segmenteaste ar fi cateva din motivele pt care se folosesc phasepluguri

Link spre comentariu

se gasesc, doar ca nu sunt vizibile :yawinkle: cand pui mana pe un driver , uita-te in spatele grilajului fin de sarma sa vezi phaseplugul din gatul acestuia.sunt mai mici , pt ca nu exista nevoia de mai mari, dar exista

Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări