Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alimentator PSSMV9 fara jumperi setare tensiune

idm_luci

Postări Recomandate

Am achizitionat de ocazie acest alimentator reglabil de la 5 la 24V in pasi de 1V ce se regleaza in baza unor jumperi introdusi intr-un slot pe lateral . Jumperii respectivi nu ii avea , el functionand pe prima tensiune , adica 5V /7.5A . Cum as putea afla ce sa pun in locul lor ( banuiesc ca rezistente diferite pentru fiecare tensiune) ??Va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• idm_luci

4

• Dr.L

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

multumesc ,, dar as prefera sa nu il deschid , nu are suruburi e capsat si banuiesc ca , ca si restul alimentatoarelor de tipul asta mai au si niste spuma trasa prin ele de nu se vede nimic. Oricum daca il desfaceam ceream ajutor concret daca nu ma descurcam singur . Asa am sperat ca poate a mai avut cineva , a mai vazut sau macar are o idee.

Link spre comentariu
Vizitator smilex

Ar putea fi rezistori. In cazul asta cel mai potrivit ar fi ca ei sa fie pe un TL431 si atunci ar trebui sa existe o tensiune la iesire, oricat de mica.Revin, vad ca 5V.Da, incearca cu rezistori.

Link spre comentariu

multumesc pentru sfaturi , 5v scotea el implicit fara jumper , iar pe jumper 2,5V . Am rezolvat oricum , am inceput cu 10k si mi-a scos 10v apoi am luat-o babeste , am ajuns la 3k cu 6v si 45k cu 24v , apoi am pus un semireglabil de 50k si am terminat. Eventual pe viitor o sa imi fac jumperi dupa ce imi voi nota rezistentele echivalente pt tensiunile uzuale. Multumesc oricum.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări