Vizitator Eduard26 Postat Septembrie 25, 2011 Partajează Postat Septembrie 25, 2011 am facut si un clip cu ele: http://www.youtube.com/watch?v=d8ImU7q7x84 Am filmat cu telul si are un microfon tare sensibil(cauza distorsiunilor) Link spre comentariu
Luca Postat Septembrie 25, 2011 Partajează Postat Septembrie 25, 2011 La sony APM 22ES suspensia originala este din burete exact ca in poza: http://shareimage.ro/images/tp7kuq4xwoh1izummp.jpg Se vede si in poza reala a boxei ca este burete: http://shareimage.ro/images/8dveiki2371ddbeyvv0s.jpg Daca era cauciuc asa ar trebui sa arate: http://shareimage.ro/images/fdbtr5fuw5ew8zwgd79c.jpg In timp o sa ai probleme cu suspensia aia. Durata medie de viata este de 10 Ani. Link spre comentariu
Vizitator Eduard26 Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Eu am avut Unitra de 75w,remember?stiu ce i ala burete!am bagat degetele in suspensie cand am sters o de praf, si crede ma ca e cauciuc 100%,chiar a 2a poza e poza reala,te invit la mine sa te convingi ,si e suspensia originala! read carrefully: http://audiokarma.org/forums/showthread.php?t=354674 Link spre comentariu
Vizitator Eduard26 Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Sper ca e destul de evident acest aspect Link spre comentariu
Luca Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Corect este suspensie de cauciuc. Mai facut sa imi para rau ca nu le-am achizitonat eu , Sa le stapanesti sanatos, sunt niste boxe bune si rare. Link spre comentariu
Vizitator Eduard26 Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Da,is niste boxe deosebite,de asta le am si luat,si la pretul de 450 lei nu-i o afacere rea,avand in vedere ca se vand cu peste 200 euro.Initial optasem pentru ceva Heco,Grundig dar si astea is majoritatea pe compresie si micute.Ma batea gandul si la ceva mai nou SS-MF 450H,6000,dar nu mi inspira incredere constructia lor ieftina si calitatea difuzoarelor(made in china) iar de sunat am auzit ca suna la fel prost,cu toate ca in reviewuri li se acorda 4,5 stele.Tot dupa reviewuri am mai luat eu niste Logitech-uri X-540 pentru pc,de care am fost f dezamagit,cu toate ca erau cotate ca fiind extraordinare (niste tigai!) .Le am dat repede cu jumatate din pretul cu care le am achizitionat(de noi) .De asta am hotarat sa merg tot pe ceva vintage, si cu ceva din 70-80 e imposibil sa dai gres,(in cazul in care nu s manarite).Pe atunci se faceau scule cu greutate la propriu,fara nici cel mai mic rabat la calitate. Link spre comentariu
spaciolito Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Da,is niste boxe deosebite,de asta le am si luat,si la pretul de 450 lei nu-i o afacere rea,avand in vedere ca se vand cu peste 200 euro.Initial optasem pentru ceva Heco,Grundig dar si astea is majoritatea pe compresie si micute.Ma batea gandul si la ceva mai nou SS-MF 450H,6000,dar nu mi inspira incredere constructia lor ieftina si calitatea difuzoarelor(made in china) iar de sunat am auzit ca suna la fel prost,cu toate ca in reviewuri li se acorda 4,5 stele.Tot dupa reviewuri am mai luat eu niste Logitech-uri X-540 pentru pc,de care am fost f dezamagit,cu toate ca erau cotate ca fiind extraordinare (niste tigai!) .Le am dat repede cu jumatate din pretul cu care le am achizitionat(de noi) .De asta am hotarat sa merg tot pe ceva vintage, si cu ceva din 70-80 e imposibil sa dai gres,(in cazul in care nu s manarite).Pe atunci se faceau scule cu greutate la propriu,fara nici cel mai mic rabat la calitate. Sunt 100% de acord cu modul tau de a gandi. Felicitari pentru alegerea facuta! Link spre comentariu
Luca Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Si eu sunt 100% de acord cu voi :daSe gasesc si lucruri noi bune, insa la preturi de sute chiar mii de euro pe care multi dintre noi nu ni le putem permite. (chiar si atuncea este risc mare de a lua teapa, nicio firma numai garanteaza calitatea) Piata SH reprezinta cea mai buna alegere in vederea achizitonari unor "scule" de calitate. Link spre comentariu
baga Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Multi nu stiu, dar la boxele vechi li se slabeste magnetul. La unele mai mult, la altele mai putin, depinde din ce material e facut.Am gasit mai de mult un magnet de difuzor destul de mare, dar cadeau cuiele de pe el. Asta pe langa problemele cu suspensii la unele, sau posibilitatea de a fi rebobinate.Totusi nici eu nu prea as cumpara boxe de astea noi din supermarketuri sau sa dau mii de euro pe boxe ceva mai bune . Link spre comentariu
Vizitator Max Him Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Ce parere aveti de Celestion SL6 ? La pretul de 700 roni exista variante mai bune decat acestea ?Sunt boxe bune, dar pe 2 cai si un pic cam depasite. Eu credeam ca vrei pe 3 cai cand ai deschis topicul.Sunt nu bune ci foarte bune daca ai norocul sa le gasesti undeva in stare buna. Pot spune din proprie experienta ca suna incredibil de bine daca au amplificare suficient de puternica, bat lejer boxe mult mai scumpe si cu pretentii de fitze din ziua de azi si sunt rezistente in timp(tweeter metal, medii/bass cauciuc solid, cabinet lemn, crossover mai sofisticat(..ca sa nu spun " complicat" )..daca le mai schimbi si vechii electrolitici cu o pereche de condensatori noi, te mai poate tine inca ani buni.Singurul neajuns din punctul meu de vedere este sensibilitatea mica 82dB ACESTA fiind motivul ptr.care solicita amplificator potent nu gluma. Link spre comentariu
electricu" Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 vezi ca are cineva pe forum cerwin vega cls12 1400ron.eu zic sa dai o privirenu au nimic in comun cu sunetu de calitate.Fara suparare dar sunt curios de ce o pereche de boxe proiectate de o firma care are traditie de prin anii 54' are parte de comentariul tau "nu au nimic in comun cu sunetu de calitate"Esti cumva detinator de Vienna Acoustics?Daca ai dovezi clare te rog sa le explici daca nu ar fi bine sa nu mai comentezi aiurea...... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum