spaciolito Postat Iulie 27, 2011 Partajează Postat Iulie 27, 2011 Depinde de gustul fiecaruia. Pana la urma conteaza ce-ti place tie. Urechea se cultiva in timp si sunt multi factori de care depinde felul cum se aude muzica. Conteaza varsta, suprafata camerei, modul de amplasare al boxelor, perceptia frecventelor, care e diferita de la om la om. E posibil ca niste boxe care se aud bine la un amic, la tine sa sune ca un gunoi pt ca tu nu ai acelasi model de camera, nu ai acelasi amplificator sau ai pozitionat boxele mai departe de pereti. Daca pui boxele in colturile camerei sa fii sigur ca mai castigi vreo 5-6 decibeli, iar daca le pui in unghi de 45 de grade o sa amplifici inaltele, iar daca le pui cu orientare paralela dai impresia de surround. Link spre comentariu
cristian2009 Postat Iulie 27, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2011 Astazi am avut timp sa ascult la Altex cateva minute modelul AKAI SS002A-381 si Pioneer CS-7070. Desi au specificatii asemanatoare, modelul de la Pioneer inaltele nu se auzeau aproape deloc in comparatie cu Akai. La frecvente joase, erau cam la fel. Deci, una e pe hartie, alta e in realitate. Link spre comentariu
spaciolito Postat Iulie 27, 2011 Partajează Postat Iulie 27, 2011 Astazi am avut timp sa ascult la Altex cateva minute modelul AKAI SS002A-381 si Pioneer CS-7070. Desi au specificatii asemanatoare, modelul de la Pioneer inaltele nu se auzeau aproape deloc in comparatie cu Akai. La frecvente joase, erau cam la fel. Deci, una e pe hartie, alta e in realitate....si alta e in magazin unde e open space. Aceleasi boxe se vor auzi diferit acasa, mai prost sau mai bine. Regula de baza e ca se vor auzi mai prost. )Am senzatia ca pt tine conteaza mult si aspectul si tinzi inspre lucruri noi. Pentru ceea ce vrei tu uita de Altex. Toata piata e plina de chinezarii de firma si de calitate indoielnica. S-au inlocuit materialele clasice cu materiale compozite si de multe ori lemnul cu plasticul, tocmai pentru reducerea costurilor si a fiabilitatii. Un obiect facut sa reziste 30 de ani nu aduce profit. Link spre comentariu
Luca Postat Iulie 27, 2011 Partajează Postat Iulie 27, 2011 cristian2009 Bine ati facut ca nu ati achizitionat acele boxe sharp, nu au nimic in comun cu sunetu de calitate. Daca doriti sa va mai documentati putin , va puteti uita pe http://audio-heritage.jp/ , acolo veti gasi multe modele de amplificatoare/boxe de la fiecare firma. Link spre comentariu
massacre122 Postat Iulie 29, 2011 Partajează Postat Iulie 29, 2011 vezi ca are cineva pe forum cerwin vega cls12 1400ron.eu zic sa dai o privire Link spre comentariu
Luca Postat Iulie 29, 2011 Partajează Postat Iulie 29, 2011 vezi ca are cineva pe forum cerwin vega cls12 1400ron.eu zic sa dai o privirenu au nimic in comun cu sunetu de calitate. Link spre comentariu
cristian2009 Postat Iulie 30, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2011 Care incinta credeti ca are raspuns mai bun la frecvente joase ?Incinta A, dimensiuni: 270 x 430 x 270 mm ( LxHxA ), tip bas-reflex cu difuzor de 22 cm sau incinta B, dimensiuni: 285 x 460 x 270 mm ( LxHxA ), pe compresie cu difuzor de 26 cm ? Incinta pe compresie este mai inalta decat cea bas reflex cu 3 cm. Link spre comentariu
paul14 Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 Nu crezi ca conteaza foarte mult si difuzorul si modul cum a fost implementat? Link spre comentariu
zal Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 Bănuiesc că 22 şi 26cm sînt diametrele găurilor din proiecte, altfel ar fi nişte difuri ciudate. Link spre comentariu
doru77 Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 Diametrul dat in specificatii este strict al membranei, fara suspensie si alte acareturi? Link spre comentariu
Toader Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 Ce inseamna ptr tine raspuns mai bun la frcvente joase?Cum crezi ca ar trebui sa sune sau cum ti-ar place tie? Link spre comentariu
zal Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 Un răspuns bun la joase e cînd te doare capul şi vomiţi după 10 minute de ascultat. :doh: Acuma, serios vorbind, definiţia la asta e greu de dat, boxele pot fi oricît de bune, dacă nu se potrivesc cu camera, avem parte de rezonanţe, uruieli, mobilă care dansează, etc. E vorba de potriveală şi noroc. Link spre comentariu
cristian2009 Postat August 1, 2011 Autor Partajează Postat August 1, 2011 Mai exact, la aceste boxe ma refer : -Canton Quinto 530 sau - Canton Karat 30 In specificatii, daca ne referim la gama de frecvente redata, ar fi mai bun Canton Quinto 530 dar Canton Karat 30 este un model mai nou ca an de fabricatie si are un tweeter cu calota din metal. La Quinto 530 calota tweeter-ului este din material textil dar difuzorul de bas este mai mare. Ce model ar fi mai performant per asamblu ? Nu am posibilitatea sa le ascult. Link spre comentariu
zal Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 Ambele au diferenţe destul de mari între diful de joase şi cel de medii sau înalte. Erau bune nişte grafice. Link spre comentariu
Luca Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Am ascultat eu Canton Quinto 530 (100 W 4 Ohmi) intr-o camera de 15 MP .. in aceasi camera era si o pereche de boxe JBL E60 (90 W 8 ohmi) , Mi sa parut ca sunetu era mult mai viu la JBL , basu mai degajat medii si inalte mai bune. Sursa de semnal era un calculator cu o placa audio buna, iar amplificatoru un sony ta-f570es. Inca o data un + pt boxele Bass Reflex , si un - pt incintele vechi pe compresie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum