cristian2009 Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Am o pereche de boxe Jazz functionale si as dori sa trec la ceva mai performant, daca exista : ). Am deschis acest subiect in speranta ca cei cu mai multa experienta imi vor oferi cateva sugestii privind achizitionarea unor boxe de calitate. Bugetul alocat ar fi de 300-350 lei. Eu m-am gandit la un model asemanator cu acesta. Daca aveti si alte exemple, nu ezitati sa le postati. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Luca Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Am ascultat modelu acela de boxe technics suna destul de ok , daca le vinde cineva la suma precizata de tine iale instantaneu numai sta pe ganduri. Link spre comentariu
Vizitator sor2n Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 iti recomand un sistem genius. Mie mi se par cele mai bune. http://www.anunturilegratuite.ro Link spre comentariu
cristian2009 Postat Iulie 12, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2011 Multumesc pt link-uri. Problema este ca nu prea stiu ce sa aleg. M-ar interesa un model care sa ofere raspuns bun la frecvente joase. La ce sa ma uit mai intai, la diametrul difuzorului, marimea incintei sau producator ? Exista incinte de dimensiuni mai reduse care suna mai bine decat cele care au volumul mai mare ? Citisem undeva ca suspensiile membranelor ar fi bine sa fie mai tari. Am inteles corect ? Link spre comentariu
zal Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 Ptr joase mai profunde (nu manelistico-hip-hop), care pleacă de pe la 30Hz, ai nevoie de difuri de minim 30cm diametru (sau o pereche de difuri mai mici, dar echivalente ca suprafaţa conului), cu suspensia din cauciuc sau pînză cauciucată şi cutie tip bas-reflex. Link spre comentariu
Luca Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Ar fi bine daca incintele ar fi si pe 8 Ohmi , ca sa poata fi folosite pe orce amplificator existent pe piata + o performanta audio mai mare. Link spre comentariu
doru77 Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 De Technics SB CD120 , ce parere aveti? Link spre comentariu
doru77 Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Ascult clasica, blues, jazz, rock. Link spre comentariu
cristian2009 Postat Iulie 14, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2011 In acest link am vazut o pereche de boxe Pioneer la 579 lei. Se merita ? Sau sa merg pe o varianta second-hand ? Sau asa ceva. In specificatii boxele Sal ar fi mai performante. Link spre comentariu
Luca Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 boxele de tip SAL , EBODA , blue tech , pioneer cs , akai , etc prezente la altex , flanco , domo sunt de cea mai slaba calitate posibila , le-am avut si testat personal , un pic mai bune sunt cele SONY , insa nu le poti compara cu cele SH facute in perioada cand se faceau lucruri de calitate. Partea proasta la cele SH este ca cele nemtesti sunt in proportie de 90 % pe 4 Ohmi , cea ce nu se "pupa" cu marea majoritate a amplificatoarelor japoneze. iar cele Japoneze si americane au suspensie din burete care se macina in timp.Personal aleg boxele SH pe 8 ohmi ,3 cai bass reflex, cu suspensie de cauciuc / panza. Link spre comentariu
cristian2009 Postat Iulie 14, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2011 Ai dreptate. Totusi, ma gandesc ca cele SH nu stii in cat de mult au fost forjate, cum au fost intretinute, daca mai sunt in parametrii initiali etc. Ce daca boxele sunt pe 4 ohmi ? Le inseriezi cu o rezistenta de putere de 4 ohmi. Nu e bine asa ? Link spre comentariu
doru77 Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Despre Technics SB CD120 nu are nimeni nici o parere? Link spre comentariu
Luca Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Asta este problema boxelor SH. Nusti cine lea folosit si cat a dat in ele , sau daca a fost rebobinate, Trebuie sa mergi la risc daca le cumperi dupa net, totusi exista cativa useri pe okazii care se ocupa cu adusu la aparatura electronica din germania , unii din ei ofera garantie sau chiar accepta returnarea marfi in caz de nemultumire. Eu am achizitionat mai multe boxe si amplificatoare si am fost multumit, in principiu nemti au avut grija de lucrui si lea folosit in mod corect.Nucred ca este o idee buna inserierea unei rezistente la o boxa de 4 ohmi ca sa opti 8 ohmi in primu rand jumate din putere o mananca rezistenta.. Link spre comentariu
doru77 Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Zi-ne si noua de userii aia seriosi de pe okazii, ca eu am luat numai tepe! Link spre comentariu
Luca Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Nu bag mana in foc pentru nimeni. si eu mi-am luat tepe insa pot sa: RECOMAND: sorinso77 - am cumparat 4 obiecte , ardelean super de treaba dupa parerea mea cel mai sincer dupa okazii , preturi bune cu transportu inclus adym41 - am cumparat 2 obiecte sincer , corect din capu locului mario_cj - am cumparat o pereche de boxe , exact ca in descriere soundardeal - am cumparat o pereche de boxe si un deck , exact ca in descriere NEUTRU: patru77 - fostul stilcobra, am cumparat un amplificator si era lovit , reparat insa un prieten a cumparat un sony care arata si functiona perfect florin_electronice / powerzonesrl - am cumparat o pereche de boxe si un egalizator si au fost Ok. insa am vazut ca si-a luat teapa uni useri dupa forum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum