Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv color cu tuburi si ...oarecum bild'n'bild.(PIP)

Vizitator

Postări Recomandate

• 9 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ctepeo

2

• +_Florin_+

1

Intr-adevar, o piesa deosebita. Din pacate sunt destul de rare si se vand pe bani grei daca tk este in stare buna. Prin ' 91 un prieten aducea tiruri intregi de tv-uri din vest, in vederea depanarii si vanzarii. Gasisem un Nordmende color hibrid, amandoi l-am privit ca pe o curiozitate. Pe vremea aceea nu apreciam asa ceva. Functiona insa avea convergenta cam dereglata, ca urmare s-a considerat ca e prea mare bataia de cap si oricum nu-l va cumpara nimeni (era "demodat", f mare si greu). A sfarsit la gunoi! :cry: . Mare pacat !

Link spre comentariu

Probabil era cu tub in Delta;se regla destul de greu convergenta la ele dar aveau culori mai placute decat cele in-line...am avut si un Philips(color) pe lampi si avea multiplicatorul de FIT cu tuburi undeva in partea dreapta...un Saba pe lampi,tot color,care avea telecomanda cu ultrasunete iar potentiometrele din fata erau motorizate(in genul celor de volum de la Sony)...eee vremuri de demult!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări