Vizitator nemety Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 As vrea sa imi inlocuiesc iondicatorul de combustibil de la masina,care este cu ac indicator,cu unul cu LED-uri.In rezervor este plutitor cu rezistentze(potentiometru)daca aveti vreo schema sau vreo idee pt un asemenea voltmetru as fi recunoscator daca ati adaugao.Multumesc! Link spre comentariu
naebv Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Recuperati dintr-o statie sau mixer audio un VU-metru cu leduri alimentat la 12Vcc, adaptarea este usoara; daca doriti sa construiti unul gasiti scheme destule pe net, practic sa cautati VU-metru cu leduri pt.semnal audio, merge adaptat. Link spre comentariu
alfabit Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Cauta un tablou de bord sh de logan, iei LCD-ul si-l montezi intr-un loc vizibil in bord, pcb-ul tabloului il pui pe undeva pe sub bordul masinii, legi LCD-ul la pcb, poti folosi si celelalte functii ale tabloului, temperatura, computer de bord ( asta functie de tipul masinii pe care montezi, nu stim ce masina, n-ai spus ). De exemplu, s-a montat tablou de bord de logan pe dacia 1310, cu adaptari destul de usor de facut ( mecanic se potriveste, tot takosan - turcia ), bineinteles computerul de bord nu a fost instalat deoarece la d1300 nu ai info consum, fiind pe carburator, pe masini mai evoluate cu ECU injectie, poate fi facut sa functioneze chiar si computerul de bord. Bineinteles ca e ceva de munca, daca esti cu adevarat pasionat de masini+electronica, vei reusi, altfel sa-ti faca asa o modificare altcineva numai cu mare noroc vei gasi. Oricum iti dorim succes, altfel pune VU-metru cu bar-graph. Link spre comentariu
Vizitator nemety Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Masina e Opel Kadett...ideea este ca vreau sa fac tot eu...nu sa iau de pe logan sau alte masini si sa pun pe asta Link spre comentariu
alfabit Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Uite acum am vazut topic-ul ala deschis de tine cu " condensatorul " legat intre cutia de viteze si caroserie la opel astra.Tine-o tot asa, ai toate sansele sa devii un " minitehnicus " in domeniul autoelectronicii. Ai tot sprijinul meu ! Link spre comentariu
cristian_cbg Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Vezi aici http://forum.cxem.net/index.php?s=890f7 ... 46012&st=0 Link spre comentariu
Vizitator nemety Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 Uite acum am vazut topic-ul ala deschis de tine cu " condensatorul " legat intre cutia de viteze si caroserie la opel astra.Tine-o tot asa, ai toate sansele sa devii un " minitehnicus " in domeniul autoelectronicii. Ai tot sprijinul meu ! Mi se pare cam la misto ce scrii tu aici...da oricum nu are importantza icon_jook Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum