Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

HP NC6320 blocat

Nikk

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Nikk

10

• FLORIN IORDACHE

4

• 2informaticos

4

• sorinpavel

2

Buna seara ! Am si eu o mica intrebare,daca apasati pe butonul se power si incercati ca sa intrati in bios puteti ca sa intrati,sau va cere parola si cand intrati in bios?Astepam raspunsul !

Link spre comentariu

Nu se poate intra in BIOS.

Am uitat ca sa mai va intreb un lucru,daca va apare ceva pe disply la laptop cand apasati pe butonul power,adica daca va apare marca laptop-ului,acolo ceva scris del,f1,f2 etc..... .Asteptam !
Link spre comentariu

Acest laptop este al dvs sau este la reparat ? Dar daca apasati pe F9 - boot CD/DVD or Hard disk va apare si acolo parola ca sa i-o introduceti,daca nu va apare incercati ca sa-i dati ca sa buteze de pe cd/dvd.Succes !

Link spre comentariu

Atunci este cam nasola chestia aceasta,parerea mea este urmatoarea ca sa incercati ca sa-i scoateti 4-5 min si acumlatorul + alimentarea din acest laptop,dupa care li le bagati la loc si acumulatorul si alimentarea si ii dati drumul la laptop,daca tot asa face atuci este si mai grava situatia,pentru ca trebuie ca sa-l desfaceti laptopul si sa scoateti bateria cere este pe placa de baza a laptop-ului,aceasta bayerie tine minte toate setarile facute in bios,adica daca i-o fi bagat o parola cel mic nu o mai tine minte si o sa mearga laptopul.Mult succes !

Link spre comentariu

Atunci cere-i parola acelui nepot. Sigur o stie. Daca nu o stie, apare intrebarea: "sigur acel laptop este al acelui nepot?". Daca este cumparat din magazin si exista factura se poate merge la reprezentanta si se reseteaza parola.La laptop-uri stocarea parolei se face in eeprom si scoaterea bateriei nu il afecteaza deloc. Parola va fi ceruta indiferent de cat timp ramane nealimentat.Parola este stocata in eeprom pentru siguranta, laptop-ul este mai usor "furabil" decat un desktop.

Link spre comentariu

Sigur nu o stie ( Parola, nepotu') . Daca ajuta raspund si la astfel de intrebari . Nepotu' a imprumutat laptopul pe care i l-am facut eu cadou (second) prin 2007 unui prieten care i l-a returnat "decedat" .Ca nu stie ce s-a intamplat, ca poate e un virus ... Probabil un al treilea l-a parolat " la misto" si noi incercam sa-l resuscitam.

Link spre comentariu

Salut,Scapi din vedere un mic amănunt.Nu scrii ce model este laptop-ul şi cine l-a fabricat.Poate nu ar fi fost rău să specifici şi asta.După cele trei încercări nereuşite de parolă apar pe ecran ( într-un dreptunghi albastru ) şase cifre ?

Link spre comentariu

Din pacate nu merg."this works by adminpassword and by power on password when stringent security is disable" Probabil "stringent security " is enable ... Ar mai ramane un "master password" sau o rescriere de BIOS ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări